17 Temmuz burç yorumlarınız!

Koç Burcuna Geçen Ay Sabırsız ve Girişken Enerjiler Veriyor... Astrolog Demet Baltacı 17 Temmuz burçlarını yorumluyor!

17 Temmuz burç yorumlarınız!

Bugün 17 Temmuz Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Sabah 03:58’de Balık burcundaki Ay, İkizler burcundaki Venüs ile kare açı yapacak ve boşluğa girecek. Kısa bir süre sonra saat 07:08’ de Ay Koç burcuna geçiş yapacak.

Sabah saatlerinde değişen enerjilerle birlikte güne hızlı ve coşkulu başlayabiliriz. Ay Jüpiter üçgen açısı iyimser beklentileri arttırdığından daha girişken ve cesur davranmamız mümkün. Ancak sabırsız ve düşüncesiz eylemler gereksiz riskler almamıza neden olabilir.

Öğle saatlerinden itibaren Ay, Yengeç burcundaki Merkür ile kare açı yapacak. İletişimlerde yanlış anlaşılmalar ve karışıklılar oluşabilir. Yazılı ve sözlü iletişimlerde daha dikkatli davranmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, yakın çevrenizle aranızda son derece hoş bir uyum oluşabilir. Beklentilerinizi yerine getirmek için her zamankinden çok çaba gösterecek bu kişiler, size oldukça hoş sürprizlerle de gelebilirler. Heyecan ve sabırsızlıkla küçük unutkanlık ve karışıklar yaşamanız mümkün.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Düşünme kabiliyetiniz iyice güçlenecek ve çevrenizdeki olayları farklı açılardan da ele alabileceksiniz. Çevrenizdeki kişilerin sözleri bugün sizi daha fazla etkileyebilir. Güvenmediğiniz kişilerden duyacağınız bazı haberler gereksiz kuruntulara enden olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Günün erken saatlerinde alacağınız sürpriz davetlerle programınızda değişiklik yapmanız gerekebilir. Hareketli ve temposu yüksek bir gün olacağı için hesapta olmayan harcamalar da meydana gelebilir. Cüzdaninizi kontrol etmeyi unutmayın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yaşamın size yalnız olmadığınızı hissettireceği bir gün yaşamanız mümkündür. Çevrenizdeki kişiler, farkında olmadan yapacakları davranışlarla bazı sorunlarınızı ortadan kaldırabilirler. Aile büyükleri, özellikle anneniz sizden biraz daha ilgi bekliyor olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bazı eğitim veya hukuksal sorunlarınız için karamsarlığa kapılabilirsiniz. Kendi başınıza çözümlemekte zorlandığınız konular için çevrenizden destek isteyebilirsiniz. Tecrübeli ve uzman kişiler size yol gösterebilir. Her zamankinden daha fazla şanslı olduğunuzu bilmelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Enerji seviyeniz oldukça yüksek olabilir. Bu enerjinizi yapıcı olarak kullanmaya çalışın ve işlerinizi de tez canlılıkla yapmaya kalkmayın. Planlı ve rahat şekilde çalışırsanız, enerjiniz sayesinde kısa zamanda çok yol kat edeceksiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İşbirlikleri ve partnerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Bugün ciddi konular konuştuğunuzda fikir anlaşmazlığı çıkması mümkün. Karşınızdaki kişinin sabırsız ve bencil tavırları sizin de sabrınızı zorlayabilir. Eğlenceli konular ve ortak zevkler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.


AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yakın aile çevresindeki faaliyetlerin artmaya başlayacağı bir dönemin başında olabilirsiniz. Aile toplantıları, birlikte katılacağınız sosyal ortamlar veya aktiviteler önümüzdeki günlerde programınızda daha fazla yer alabilir. Uzaklardan gelecek bir misafir ile ilgili haber alabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Güne oldukça keyifli ve neşeli başlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi veya çocuklarla seyahat ve gezi programı oluşturmanız mümkün. Öğleden sonra dalgınlık ve acele ile oluşacak karışıklıklar programlarınızda ufak aksamalar yaratabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Değerlendirmeyi düşündüğünüz aileye ait bazı emlak ve mülklerle ilgilenen bir alıcı veya kiracı ile karşılaşabilirsiniz. Ancak bugün bazı iletişim sorunları oluşabilir ve anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Görüşmeyi başka bir güne erteleyebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yakın arkadaş çevrenizdeki kişiler ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte kısa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız, ilk boş vaktiniz için program yapın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yaşamınızın akışının hızlanmasını isteyeceğiniz ve tez canlı hareket etmeye eğilim gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak; alacağınız haberler ile bazı noktalar üzerinde durup sakince düşünmeniz gerekebilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar