18 Aralık günlük burç yorumları!

Bugün yıldızlar size neler getiriyor? İşte 18 Aralık günlük burç yorumları...


KOÇ:
Bugünlerde sevgilinizin üstüne çok fazla düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden ve alakadan bunalıyor. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeniz ilişkinizi bazı yönlerden çıkmaza sokabilir. İş yerinizde özgür olmayı ve yaratıcılığınıza izin verilmesini isteyebilirsiniz. İstekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenmeyin! Ödemeyi unuttuğunuz küçük bir fatura canınızı sıkabilir. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak
13 1

BOĞA:
Duygusal konulardaki hassasiyetiniz ilişkinizi zorlaştırıyor. Kimi zaman biraz daha esnek olmanız gerektiğini aslında siz de biliyorsunuz ama, endişeli yapınız bu mantıklı gereksinimi yerine getirmenizde engel yaratıyor. Biraz daha çaba harcamalısınız. İşinizle ilgili fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız ve size zararı dokunan kişilerle aranıza bir mesafe koymak sizin elinizde. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Bademciklerinize dikkat!
13 2
İKİZLER:
Tereddütleriniz, ilişkinizde sadece duygularla hareket etmeniz problemlere neden oluyor. Biraz sevgilinizi örnek alarak, davranışlarınıza dikkat edin. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sabahtan birikmiş işleri toparlamak, üzerinizdeki baskıdan kurtulmanızda çok önemli rol oynayacak. Akşama doğru kendinizi iyice rahatlamış hissedeceksiniz. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.
13 3
YENGEÇ:
Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.
13 4