18 Eylül günlük burç yorumlarınız!

Ay Merkür Karesi...Düşüncelerimiz Duygularımızın Etkisinde... 18 Eylül burçlarını Astrolog Demet Baltacı yorumluyor!


Bugün 18 Eylül Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay olaylara duygusal yaklaşmamıza neden olabilir. Öğle saatlerinde Ay, Terazi burcundaki Merkür ile kare açı yapacak.

Duygularımız ve geçmişe ait kavramlar düşüncelerimizi etkileyebilir. Yakınlarımızla ilişkilerde fikir ayrılıkları ve bazı iletişim sorunları yaşayabiliriz. Objektif bakış açısından ayrılmamalıyız.

Akşam saatlerinden itibaren Ay, Başak burcundaki Güneş ile sextile açı yapacak. Duygu ve düşüncelerimizi dengelemek daha kolay olabilir. Karşı cinsle ilişkiler başarılı ilerleyebilir.

Ay 21:39’ dan itibaren boşlukta olacak.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aile ilişkilerinin ön planda olacağı bugün özellikle annenizle olan iletişimlere dikkat etmelisiniz. Onun her sözünü eleştiri olarak algılayıp gereksiz tepkiler gösterebilirsiniz. Günlük işlerde biraz destek vermeniz ilişkinizi güçlendirebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün önemli bir fırsattan haberdar olabilirsiniz ve bunu değerlendirmek için apar topar kısa bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Bazı çalışma arkadaşlarınızla görüşme talebiniz de ana konulardan olabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Kafanızı maddi konulara fazla takabilir, huzursuz olabilirsiniz. Keyif aldığınız konular ya da bir hobiniz için bütçenizde yer açmanız gerekebilir. Merak etmeyin; yetersiz kaldığınız noktada aileniz size destek olabilir.
14 4