18 Kasım günlük burç yorumları!

Astrolog Demet Baltacı 18 Kasım burçlarını yorumluyor... Bakalım bugün yıldızlar bize neler müjdeliyor?


Bugün 18 Kasım Salı... Mars günündeyiz…
Terazi burcunda ilerleyen Ay ilişkiler, işbirlikleri ve diplomasi konularını ön plana çıkarıyor. Ancak gün içerisinde bu kavramlarda denge ve uyumu bulmakta zorlanabiliriz. Akrep burcunda ilerleyen Güneş ve Satürn kavuşumu sorumluluklar ve ihmal ettiğimiz kavramlarla yüzleştirebilir.

Aile büyükleri, olgun yaştaki kişiler, sahip olduğumuz ve paylaştığımız değerlerle ilgili sorumluluk almamız gerekebilir. Oğlak burcundaki Mars, Ay düğümleri ile kare açı yapıyor. İş ve kariyer alanında mücadelelerimiz artabilir. Erkek figürlerle ilişkilerimize dikkat etmeliyiz.

Akşam saatlerinde Terazi burcundaki Ay, Oğlak burcundaki Plüton ve Koç burcundaki Uranüs ile sert görünüm yapacak. İlişkilerimizde baskı ve sürpriz tavırlarla karşılaşabiliriz. Ani ve dürtüsel tepkilerden kaçınmalı, sağduyulu davranmalıyız.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bir anlaşma veya sözleşme ile ilgili olarak rekabet şartları içerisinde kalabilirsiniz. Önemli bir kurumla anlaşma imzalama fırsatını başka kişilere kaptırmamak için bazı hızlı hamlelerde bulunmanız gerekebilir. İşbirlikleri ve yakın ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çok sayıda konuyla ilgilenmenizin gerekebileceği yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yine de günün temposuna kısa sürede ayak uydurabileceksiniz. Hızla gelişen olaylara ani tepkiler vermeniz gerekirse dikkatli olun.Çevrenizdekilerin düşünceleri aklınızı karıştırabilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Aklınızda birçok düşünce olabilir ve herhangi bir konuda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yaratıcılığınız yükseldiği için sanatsal ifade yollarına yönelebilir, sanatla bağlantılı bir uğraşınızda gelişmeler meydana getirebilirsiniz.
14 4