18 Mayıs günlük burç yorumları

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Bugün duygusal açıdan zor bir gün sizi bekliyor . Çok kırılgan bir yapınız var. Olumsuz olaylar üst üste gelince kendinizi çok kötü hissetmeye başladınız.İş hayatınızdaki performansınızla göz dolduruyorsunuz ve amirinizden yakında bir terfi haberi almanız söz konusu olabilir.
13 1

Boğa: Bugün duyarlı, hayal gücü yüksek, kolay etkilenen ve başka insanlara hoş gözüken bir görünüm kazanacaksınız. Heyecanlı olmanız başarma azminizi kamçılıyor. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Bir süredir para işlerinizi dengeleyemiyorsunuz.
13 2

İkizler: Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz. İş hayatında artan sorumluluklar ve tamamlanması gerekli işler öncelikli. Yaratıcı yanlarınızla çok şey başarabilir, üstlerinizin dikkatini toplayabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Aşk hayatınızla ilgili barındırdığınız korkular ve endişeler çok gerçekçi görünmüyor. Sevgilinizin sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu sıralar sorumluluklarınız artabilir. Organizasyon becerinizi kullanarak birçok sorunun üstesinden gelebilirsiniz.
13 4