18 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye dönüş olmadığını söylüyor, fakat kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe çok kısa bir süre de olsa kayıtsız görünebilirsiniz. Zamanla yarışan iş temponuz sizi bunaltmış gibi.
13 1

Boğa: Kararlarda ilk kişi olma eğilimi barındırıyorsunuz. Bu konuda ortak hareket etmeniz, muhtemel gelişmeleri olumlu bir hale getirebilir. İş yerinde uzun uğraşlar sonucu elde ettiğiniz bir hak, fazla ciddiye almadığınız ve alışkanlığa dönüşmüş bir özelliğiniz nedeniyle kaybedilmek üzere.
13 2

İkizler: Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona doğru gidiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. Merak etmeyin duygularınızın karşılığı fazlasıyla var. Şimdilik problem gözükmüyor. İşyerinizde meydana gelecek değişiklikler kafanızın karışmasına neden olabilir.
13 3

Yengeç: Bu kişi ile yakınlaşmak sizi son derece heyecanlandırıyor. Yeniden aşık olabilirsiniz. Belki de bu ilişki uzun süreli bir beraberliğin habercisidir. Bugün işinizi ilgilendiren ayrıntıların üzerinde durmanız, hem de verdiğiniz kararlarda ısrarcı olmanız sizin açınızdan fayda getirebilir.
13 4