19 Kasım günlük burç yorumları!

Ay Mars Karşıtlığı ile Gergin ve Sabırsız Olabiliriz... Astrolog Demet Baltacı 19 Kasım burçlarını yorumluyor!


Bugün 19 Kasım Çarşamba... Merkür günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay ilişkilerimizde denge ve uyum arayışını arttırıyor. Sabah erken saatlerde Ay, Oğlak burcundaki Mars ile kare açı yapacak. Sabırsız ve dürtüsel davranmamız mümkün. Kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalıyız. Özellikle ilişkilerde ani tepkiler vermekten kaçınmalıyız.

Terazi burcundaki Ay, öğleden sonra Aslan burcundaki Jüpiter ile ahenkli görünüm yapacak. Daha iyimser enerjilerle işbirliklerinde yapıcı davranabilir, olumlu adımlar atabiliriz.

Terazi burcundaki Ay 16:26’dan sonra boşlukta ilerleyecek. Günün geri kalan saatlerini sevdiğimiz kişilere, sosyal faaliyetlere ve sanatsal çalışmalara ayırabiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevdiğiniz kişiyi veya eşinizi ön planda tutmayı sürdürebileceğiniz bir gündesiniz. Eğer bir süredir konuşmayı arzu ettiğiniz konular varsa, sakin ve toleranslı olmak koşuluyla bugün ele alabilirsiniz. Karşılıklı hoşgörü, iletişiminizi de kolaylaştıracaktır.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Günlük iş planınızı uygularken bazı ertelemeler ve gecikmeler ile karşılaşabilirsiniz. Moralinizi bozmadan sabırlı davranırsanız akşam saatlerine doğru işler hızlanabilir. İşlerinizi bitirmekle yetinmeyip, çalışma arkadaşlarınızla keyifli sohbetler yapma imkanı da bulabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Kendinizi oldukça iyi hissedeceğiniz, bu sayede çevreyi olumlu izleyebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davranışlara karşılaşsanız da bunların geçici olduğunu bilecek ve üzerinde fazla durmayacak, alttan alan taraf olacaksınız. Romantik bir teklif sizi heyecanlandırabilir.
14 4