19 Mayıs günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Aşkta dikkatli olmanız gereken bir dönem. İlişkinizin size aradığınız huzuru getirmesi bugünlerde biraz zor. İşinizle ilgili taşıdığınız endişeler sizi karamsarlığa sürüklüyor. Yakın çevrenizde sizi her bakımdan desteklemeye, yardımda bulunmaya hazır kişiler var.
13 1

Boğa: Sevdiklerinizin yakınlığını, yardımını göreceksiniz. Problemli bir ilişkinize yeniden dönüp bakarsanız, sürekli sorun üreten ilişkilerde ayrıntılarla uğraşarak bir yere varılamayacağını göreceksiniz. Önemli bir iş bağlantısını, başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz.
13 2

İkizler: Bugün aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz. Gerginlikten uzak iş ortamınız, iş yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Bazı iş ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir.
13 3

Yengeç: İlişkinizde değerleri gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Böylece daha dengeli bir beraberlik yaşamaya şansınız olacak. İş arkadaşlarınız arasındaki yapay, geçici sürtüşmeler nedeniyle endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, kendiliğinden hallolabilir gibi görünüyor.
13 4