19 Nisan burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 19 Nisan burçlarını sizler için yorumluyor...

19 Nisan burç yorumlarınız!

Bugün 19 Nisan Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay güne hareketli, dışa dönük, iyimser enerjiler veriyor. Bugün kısa ve uzun seyahatler, geziler, spor ve kültürel faaliyetlere zaman ayırabiliriz.

Öğle saatlerinden itibaren AY Koç burcundaki Merkür ile üçgen açı yaparak iletişimlerimizi hızlandırabilir. Yurtdışı yabancılar, medya, yayıncılık ve eğitim ile ilgili kavramlarda ilginç haberler duyabilir, değişik fikirler üretebiliriz.

Genel olarak coşkulu ve hevesli olacağımız için sabırsız ve riskli hareketler de yoğunlaşabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gireceğiniz bir sosyal ortamda derin konular üzerinde konuşabilir ve bir süredir zihninizde çevirip durduğunuz soruların cevaplarının geldiğini görebilirsiniz. Bunlar, kişisel meseleleri daha kolay kavramanızı sağlayacak.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün, maddi konulara olan yaklaşımınız, aşırı iyimser olabilir. Çevrenizdeki kişilerle yaptığınız konuşmalar ve aldığınız olumlu haberler de sizi rahatlatabilir. Bu olumlu dönemi iyi değerlendirmeli ve istikrarlı bir mali program hazırlamalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yakın arkadaş ve akraba ilişkileriniz ile iletişimleriniz, bugün sizi en çok dinlendirecek ve keyiflendirecek kavramlar olacaklardır. Gerginlikten uzak kalmanız, iyimser bir ruh hali içinde biraz rahatlamanız mümkündür. Çok fazla değişik haber duyabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün günlük işleriniz daha hızlı ilerleyebilir. Yurtdışı ve yabancılar ile ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. İş dışındaki zamanınızı küçük geziler ve sportif faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Zihninizin kolayca dağılacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Bunun sebebi, özel hayatınızda rahat bir dönemden geçiyor olmanız, duygularınızın yoğunlaştığı günler geçirmeniz olabilir. Fazla gevşememeye çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Ev yaşantınız ve aile ilişkileri ile ilgili bazı konu ve kavramların ön plana çıkmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Bunlara aklınızı takıp üzerlerinde düşünmek yerine müdahale edip çözün.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Her çeşit iletişimde hızlı bir artış yaşayacağınız bir gün geçirmeniz mümkündür. Yakın çevrenizle aranızdaki haberleşme trafiği yoğunlaşabilir. Eğer bazı görüşmelerde bulunursanız, ılımlı bir tutumla her istediğinizi elde edebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün fazla aktif olmayabilirsiniz. Hatta, doğanıza aykırı olarak, elinizdeki konuların derinine inmeyi de istemeyebilirsiniz. Kendinizi fazla zorlamayın ve sadece gerekeni yapın.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

İnsanları oldukça etkileyip çevrenize toplayacağınız bir gündesiniz. Bilgi dağarcığınızın genişliğine ve bağımsız karakterinize hayran duyacak insanlar gün boyu etrafınızda dönebilirler.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Hareketsiz olacağınız bir gün daha geçireceksiniz. Dış dünyayla etkileşiminiz azalsa da zihniniz tam kapasite ile çalışacaktır. Aklınızda, iyice irdelemek istediğiniz çeşitli konu ve kavramlar olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sosyal hayatınızın hareketlenmesi, günün ana konuları arasında yer alabilir. Bulunacağınız kalabalık insan toplulukları arasında aşk veya statüyle ilgili çok önemli bir şans yakalama ihtimaliniz var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İnsanların size bakışı daha da olumlu hale gelebilir. Bunu sağlayan bir süredir hal ve tavırlarınızdaki sıcaklık olabilir. Kişilerin size daha yakınlaşmaya çalıştığını fark edebilirsiniz. Bir kişi, daha özel bir yakınlığı arzulayabilir.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar