2 Ekim günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 2 Ekim günlük burçlarını yorumluyor! Ay Oğlak burcunda ilerlerken, huzursuzluk ve baskı duygusu ön plana çıkabilir...


Bugün 2 Ekim Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Plüton ile birleşecek ve ardından Uranüs ile kare açı yapacak. Baskı ve huzursuzluk yaratan duygular ruh halimizi etkileyebilir.

Görev ve sorumluluklarımızla hırslı ve kararlı bir şekilde ilgilenebiliriz. Yaşamın zevkli ve eğlenceli yanlarını bugün ihmal edebiliriz. Diş, eklem, kemik ve dizlerle ilgili kronik sağlık sorunları nüksedebilir. Bu bölgelere yapılacak operasyonlar için uygun bir günde değiliz.

Akşam 19:20’de Ay, Akrep burcundaki Satürn ile sextile yapacak ve ardından boşluğa girecek. Aile büyükleri, ebeveynler, olgun yaştaki otorite sahibi kişilerle ilişkiler daha rahat ilerleyebilir. Maddi manevi destekler alabilir, kendimizi güvende hissedebiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yaşamın eğlenceli değil ciddi yönleri ön plana çıkabilir ve bitirilmesi gereken işlere konsantre olabilirsiniz. Aile ve yakın çevrenizdeki bazı kişilere destek vermeniz, rehberlik etmeniz veya sorumluluklarını yüklenmeniz gündeme gelebilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yabancı kültürler ile bağlantılarınız yoğunlaşabilir. Size çok değişik gelecek kavramlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni tanışmalar yaşayabilir, farklı özelliklere sahip etkileyici kişilerden çok değişik şeyler öğrenebilirsiniz. Eşinizle birlikte seyahat organizasyonu yapabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün günlük rutin işler, hesap, bütçe ve muhasebe gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi konular , ödenmesi gerek faturalar, kredi kartları,sigorta primleri aklınızı daha fazla meşgul edebilir. Gün sonunda bir çok işi bitirmiş olmanın rahatlığını hissedebilirsiniz.
14 4