2 Mart günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi süprizler bekliyor...


Koç: İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Paraya dayalı bir konuda yüksek sorumluluk isteyen bir konuma gelmeniz muhtemel. Bu nedenle hesap kitap işlerine biraz daha özen göstermeniz gerekecek. Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.
13 1

Boğa: İş yaşamınıza verdiğiniz önem sizi başarılı yapıyor. Ama özel bir konu da iş yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. Aile bağlarınız çok güçlü. Ailenizin hemen hemen her gereksinimlerine katkı koyuyorsunuz. Bu konuda önemli bir desteğiniz de yok. Çoktandır karar haline getirdiğiniz bir arzunuzdan şu günler içersinde vazgeçmeyi düşüneceksiniz.
13 2

İkizler: İş yerinizdeki pozisyonunuz ve iş arkadaşlarınızla olan zayıf ilişkilerinizi kendinize sorun etmeniz, göze batıyor. Uzun zamandır çözemediğiniz önemli bir para probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir. Bir yakınınızdan reddedilme düşüncesi sizi dayanılmaz bir hale sokuyor. Oysa ipler onun elinde bile değil.
13 3

Yengeç: Çok doyumlu olmasanız bile, doyumsuzluk çekmeyen azlardan birisiniz. Bunu ataklığınızla, özgüveninizle elde ettiniz. Kısa vadede bir problem görülmüyor. Küçük birikimleriniz geleceğe huzurlu bakabilmeniz için yeterli değil. Kapınızı çalacak olası teklif, daha güvenli gelecek hesapları yapmanızı sağlayabilir. Bir sağlık meseleniz var. Aceleci kişiliğiniz yol açmış olabilir. Bunu ciddiye almalısınız.
13 4