2 Mayıs günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir. Aşk işlerinde güveni bir kaybederseniz saadeti gölgelemiş olursunuz. İşinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik bir çözümsüzlük söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yararlar olabilir.
13 1

Boğa: Hiçbir sorundan etkilenmeyecek bir aşk istiyorsunuz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılmanız mümkün. Kariyerinizle alakalı bazı adımlar atabilirsiniz. Ancak risk almaya yatkınlığınızdan dolayı ince düşünmeniz gerekiyor.
13 2

İkizler: İlişkiniz üzerinde biraz düşünmeli ve yanlışlardan ders almalısınız. Aşkınızla ilgili ciddi kararlar vermek için olumlu bir dönem. Yaptığınız işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkartırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor.
13 3

Yengeç: Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş yaşamınızda her zamankinden daha fazla emek harcamak, daha konsantre bir şekilde çalışmak durumunda olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz.
13 4