20 Ekim günlük burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 20 Ekim burçlarını yorumluyor! Bakalım bugün yıldızlar size neler müjdeliyor...


Bugün 20 Ekim Pazartesi...Ay günündeyiz…

Ay Başak burcunda ilerlerken bugün günlük işlerimizle daha rahat ilgilenebiliriz. Detay ve analiz gerektiren çalışmalar, düzenlemeler yapabilir, süregelen işlerimizde pratik çözümler üretebiliriz.

Terazi burcundaki Venüs, Yay burcundaki Mars ile sextile açı yapacağı için sosyal ve karşı cinsle ilişkilerimiz daha keyifli ilerleyebilir.

Merkür Jüpiter ahenkli açısı yazılı, sözlü iletişim, sanat, medya, yayıncılık, seyahat ve hukuksal kavramlarda destekleyici olabilir. İyimser ve cömert yaklaşımlarla ilişkilerimizde denge ve uyumu bulabilir, süregelen anlaşmazlıkları giderebiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çevrenizin beklentileri bu dönem içerisinde yaşamınızda daha önemli hale gelebilir. Yakın ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir dönemdesiniz. Alacağınız yeni teklifler ve olumlu mesajlar geleceğe daha iyimser bakmanıza yol açabilir. Cesur eylemlerde bulunabilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şansınızın yüksek olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Güzel fırsatlar siz çaba göstermeden ayağınıza geliyormuş gibi görünebilir. Bunlar hazır yakınınızdayken değerlendirmeye bakın. Çalışma koşullarınız daha rahat ve keyifli hale gelebilir.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Değişikliği seven yönünüz güç kazanabilir ve ev ortamında değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Evinizi paylaştığınız kişilerle aklınızdaki değişiklik planlarını tartışmak günün konusu olabilir. Orjinal ve yaratıcı fikirleriniz destek bulabilir ve gerekli araştırmaları yapmaya başlayabilirsiniz.
14 4