20 Kasım günlük burç yorumları!

Venüs Neptün Karesi...Platonik Aşklar ve Romantik Hayaller! Astrolog Demet Baltacı 20 Kasım günlük burçlarını yorumluyor...


Ay sabah 07:31’de Akrep burcuna geçecek. İki gün sonra doğacak yeniay öncesinde Ay’ın ışığı kapanıyor. Biz de yaşamımızda tamamlamamız gereken konulara konsantre olabilir, bizim için gerekliliği kalmamış kavramları da yaşamımızdan uzaklaştırabiliriz.

Daha derin duygular ve içe dönük enerjiler hakim olacağı için duygu ve düşüncelerimizi sorgulamamız bazı farkındalıklar yaşamamız mümkün.

Akrep burcundaki Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Sezgilerimiz güçlenirken, çevremizdeki kişilere karşı empati yapabiliriz. İç sesimiz ve rüyalarımız yol gösterici olabilir.

Yay burcunda ilerleyen Venüs, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Maddi manevi bazı kavramlara fazla idealist ve hayalci yaklaşmamız mümkün. Bugün oluşan ilişkilerde somut ve kalıcı değerler oluşturmakta zorlanabiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Ortak kullanılan kaynaklarla ilgili olarak iyimser düşünceler içerisine girebilirsiniz. Gün ilerledikçe biraz daha gerçekçi olmaya başlayıp, maddi planlarınızda bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Maddi bir yükümlülükten kurtulmak sizi rahatlatabilir.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugünkü fırsatlar, bir başka kişi sayesinde önünüze gelebilir. Bu nedenle işbirliği ve ortaklığa yönelin. İşbirliği yapacağınız kişinin, tek başına altından kalkamayacağı için kaçıracağı şansları birlikte değerlendirebilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Uzaklarda gerçekleşen olayların etkilerinin nasıl hızla size geldiğini görüp şaşırabilirsiniz. Güzel gelişmeler, sizinle de alakalı olduklarından, bazı hayallere kapılmanıza da neden olabilir. İlk önce her şeyin netleşmesini bekleyin.
14 4