20 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Pişmanlığını bugünlerde yaşadığınız büyük bir ödemeniz var. Şimdiden onu toparlamaya girişmiş görünüyorsunuz. Biraz zorlanacaksınız, ama bu ödemenin de altından kalkacaksınız.Bugün kişisel cazibenizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kazançlarınızı aşan harcamalarınız yüzünden bütçenizin ayrıntıları gündeme gelecek.
13 1

Boğa: Sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili birtakım sorunları olabilir. O size bir şey söylemese de sizin desteğinize ve ilginize bu aralar ihtiyacı var. Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var.. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor.
13 2

İkizler: Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor.
13 3

Yengeç: Bugün önemli bir ziyaretçiniz olabilir. Bu ziyarette sizi haftalarca düşündürecek bir teklifle karşılaşacaksınız. Zamana yaydığınız bazı projeleriniz biraz çabukluk gerektiriyor.Önemli fırsatların kapısı önünde duruyorsunuz. Bu fırsatların karşılığında sizden beklenenleri iyi tespit etmelisiniz.
13 4