20 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız.Çalışma hayatında başınıza gelen aksilikler sizi çok yıpratıyor. Bu yüzden bugün iç dünyanıza dönebilir, günlük işlerinizi yaparken sıkıntıya düşebilirsiniz.
13 1

Boğa: Kararlılığınız iyi bir özellik ama inatçılığa dönüştüğünde gereksiz çatışmalara neden oluyor. Bugünlerde alışveriş yapma istediğiniz oldukça fazla. Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.
13 2

İkizler: Sevgilinizden uzakta olmak, sizi çok üzüyor. Ama ona olan kırgınlığınızı bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin.İş ortamınızda bazı ilişkileri yumuşatmada dinamo görevi yapabilirsiniz.
13 3

Yengeç: Bugünlerde her şeye karşı genel bir hoşnutsuzluğunuz var. Esasında bunun gözle görülür, maddi bir temeli yok. Bugünlerde canınız biraz bunalım istiyor gibi nedense. Hızla yok olup giden yaz mevsiminin sizde olumsuz etkileri oluyor. Sonbaharın eşsiz güzellikleri içinde mutluluğun sırrını keşfedebilirsiniz.
13 4