20 Nisan günlük burç yorumunuz

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

20 Nisan günlük burç yorumunuz

Bugün 20 Nisan Pazar...Güneş günündeyiz…

Yay burcundaki Ay Sabah 04:18’da Güneş ile üçgen açı yapacak ve ardından Oğlak burcuna geçiş yapacak.

Bugün Oğlak burcunda ilerleyen Ay güne daha kararlı, ciddi enerjiler verebilir. Sorumluluklarımız, kariyerimiz ve aile içerisindeki görevlerimiz ön planda olabilir.

Bugün Güneş Boğa burcuna geçiş yapacak. Güneş 22 Mayıs’a kadar Boğa burcunda kalacak. Bu süre içerisinde maddi manevi güvenliğimizi sağlayan hayatın somut ve pratik değerleri biraz daha öne çıkabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Görevlerinizin ön plana çıkmaya başlayabileceği bir döneme gireceksiniz. İhmal edilmiş işler varsa, bunları tekrar programlamaya yönelebilirsiniz. İleriki günlerde, bazı boşluklar açmaya çalışmanız mümkündür.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Evinizle alakalı olan bazı beklenmedik masraflar günün konularından biri olabilir. Parasal konulara çözümün gelebileceği bir gündesiniz. Çevrenizi iyi gözlemelisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün konsantrasyonunuz dağınık olabilir ve sürekli bir konudan diğerine geçip durabilirsiniz. Düşüncelerinizi, belli bir yere odaklanmaya zorlamayın. Aklınızın daha dingin ve konsantre olduğu bir günü bekleyin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Özel yaşamınızdaki bir ilişki çok daha ciddi bir hale gelebilir. Kendinizi, bazı ciddi kararlar vermek, belki de ne istediğiniz net biçimde değerlendirmek zorunluluğunda bulabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Farklı konularla ilgilenme zorunluluğu ve birçok detayı içinde barındıran günlük işler ileriki günlerin ana konularını teşkil edebilirler. Bu işlerle ilgili bir aksaklığın da kökenine inip çözüm getirmeniz mümkündür.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, yaşamın renkli ve sevimli yönlerinin üzerinizde yarattığı çekim güçlenebilir. Titiz ve eleştirel yönlerinizden sıyrılıp günün tadını çıkarmaya yönelin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İşinizle ilgili önemli konulara yoğunlaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Zihninizi en çok meşgul eden konular, iş ilişkilerinin ortak menfaat ile ilgili yönleri olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün, hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar, iletişimleriniz veya kısa bir seyahatiniz esnasında karşınıza çıkabilirler. Para girişi ile ilgili konular gündeme gelebilirler.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Maddi konuların öne çıkmaya başlayacağı bir gün geçirebilirsiniz. Geçmişte ihmal ettiğiniz konular varsa, bunlarla bugün ilgilenin. Alacağınız sonuçlar bazı yeni fırsatlar yaratabilirler. Günlük rutinleriniz ve diyetiniz ile ilgili yeni uygulamalara başlayabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Çevrenizde bugün oluşmaya başlayacak olan şartlar, bazı faydalar sağlamanızı mümkün kılabilirler. Eğer doğru hareket şekillerini benimseyebilirseniz, önümüzdeki dönemde karşınıza çıkacak fırsatları daha iyi değerlendirebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sosyal yönünüzü bugün biraz daha geri plana çekebilirsiniz. Düşüncelerinizi gözden geçirip bazı yeni eylem planları hazırlamanız mümkün. Yalnız çalışmak ve sakin bir gün geçirmek veriminizi arttıracaktır.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün, yakın çevrenizden bir kişinin veya dahil olduğunuz bir sosyal faaliyete katılabilirsiniz. Kariyer hayatınız ve maddi konularda sizi destekleyecek yeni fikirlerle karşılaşmanız mümkün. Bu, şartlarınızla ilgili bir gelişmeden kaynaklanabilir.

Sevgilerimle Astrolog

Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar