20 Şubat 2015 burç yorumları!

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor?


Koç: İletişim içinde olduğunuz kişilerle, çevresel uyum içinde olacaksınız. Onlarla birlikte gündemde olan konuların kritiğini yapacak ve gelecek için, yeni bir düzenleme içine gireceksiniz. Bugün, küçük harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Beklentilerinizin oluşmasına süre tanımalı ve hesaplarınızı doğru yapmalısınız.
13 1

Boğa: Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman, başarı şansınız artıyor. Bugün, çok alternatifli düşünce üreterek, karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmenize karşın, sizinde onlara sunacağınız bazı şartlarınız olacaktır.
13 2

İkizler: Bugün enerjik ve keyiflisiniz. Alacağınız bazı haberler sizi etkileyecek ve duygularınızı harekete geçirecek. Birlikte olduğunuz kişiyle ilginç yerlere gidebilir, hoş vakit geçirebilirsiniz.
13 3

Yengeç: Maddesel konularda istikrarlı olamadığınız için, karamsarlık yakanızı bırakmıyor. Bugün, düşüncelerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamanıza rağmen ayrıntıcı ve duygusal yönlerinizin belirginleşmesi, işinizin seyrini yavaşlatabilir.
13 4