Bu yaz makyajlarda hangi renkler var?

...



Bu sezon her şey daha renkli, daha canlı... Makyaj paletlerini tazelemenin de tam zamanı! Sezonun en iddialı ve seksi renkleriyle güzelliğinize yaz gelsin.
9 1


Bu sezon kırmızı ve turuncu rujlar, nude dudakların önüne geçebilen nadide renklerden oldu. Mat renkleri tercih edin. Simli rujları kullanmayan. Parlak dokulu akışkan bir ruj çok daha şık ve seçkin durur. Rujdan önce uygun bir dudak kalemiyle hatlarınızı keskinleştirin. Boyama kitabında çalışır gibi hatları belirlemek bu cesur renklerle işinizi kolaylaştırır ve daha dolgun gösterir.

Eğer soğuk tonlarda bir teniniz varsa kırmızı, sıcak tonlarda bir teniniz varsa turuncu rujları kullanabilirsiniz.

1. Mark Lots of Lacquer Hook up Super Color Lipgloss in Fever
2. Dolce&Gabbana The Lipgloss in Secret


9 2


Mükemmel bir menekşe moru bu yazın en güzel hediyelerinden oldu. Far sürmeye pudramsı bir ürünle başlayın, saten dokulu bir ürünle bitirin. Böyle bir rengin yine ışıldamasını istemiyoruz. Farınız opak olmalı. Kirpiklerinize mutlaka birkaç kat maskara sürün. Bu renkte pembe alt tonları olduğu için gözlerinizin altına aydınlatması için mat beyaz bir far sürebilirsiniz.

1. NYX Eyeshadow in Purple
2. MAC Eye Shadow in Power Boosted


9 3


Mavi eyeliner ve far ikilisi okyanus renkleri trendiyle birlikte geldi. Tek renkle gölgeler yaratabileceğiniz nadir renklerden biri de mavidir. Göz kapağınıza fırça yardımıyla bir kat sürün. Kirpik diplerinize -tercihen likit- eyeliner uygulayın ve göz kenarlarına doğru gölgelendirmeye başlayın.

Kirpiklerinizde de lacivert maskara tercih edebilirsiniz.

1. E.L.F. Single Eyeshadow in Sea Blue
2. Milani Infinite Liquid Eyeliner in Infinite


9 4