2014 Kış Aksesuar Trendleri

2014 kışında hangi aksesuarlar trend olacak? Gösterişli mi, zarif mi?


2014 kış trendleri belirlenmeye başladı bile. Dünyaca ünlü moda evlerinin tasarımları merakla bekleniyordu. İlkbahar/yaz trendlerini bu kadar sevmiş olsak da yeni koleksiyonlardaki çok özel tasarımları görmek için heyecanlanıyoruz.

Celine, Ralph Lauren, Chanel ve Balmain gibi ünlü markaların eskilerden esinlenerek sunduğu takıların her biri farklı bir tarza hitap ediyor. 2014 kışında şatafatlı, şık, masum ve elegan olmak bu tasarımlarla mümkün. İşte 2014 kış sezonu mücevher trendleri!
8 1

2013 ilkbahar/yaz trendlerindeki oversize parçalar, Karl Lagerfeld'in 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonunda farklı bir görünümde karşımızda. Chanel'in kış aksesuarları daha özel olarak tasarlanmış, zincir detayları ve büyük versiyonlarıyla kolye, bileklik ve kemer olarak sezondaki yerini alıyor.
8 2

Her koleksiyona başlamadan önce, Alber Elbaz kişisel sözcükler üzerine odaklanmayı seviyor. 2014 sonbahar/kış aksesuar tasarımları içinse, Love, Cool, Happy gibi sözcükleri tasarımlarda kullanıyor. Bu da Lanvin kadınının özgürlüğüne dikkat çekiyor.
8 3

1980'lerden 2013 ilkbahar/yaz sezonuna, Olivier Rousteing avize taşlı küpeleri popüler yapıyor. Transparan ve plastik bu büyük aksesuarlar, Balmain'in parlak apoletli ceketlerinini andıran küpeler trend oluyor.
8 4