2013 2014 Sonbahar/Kış Makyaj Trendleri

2014 kışında kadınların ışıldamasını sağlayan renkler çoktan belli oldu. Bakalım makyaj tasarımcıları göz makyajında hangi renkleri kullanacakmış!


Kedi gözü makyajının yeri ayrı. Rock bir hava veren, kalem ve likit eyelinerla uygulayabileceğiniz kolay bir göz makyajı bu. Kapak kızlarında gördüğümüz bu göz alıcı makyaj sonbaharda yine trend. Hem de rengarenk!

Anna Sui'nin tercihi gibi siyah ve kalın bir eyeliner çekmek. Siz de Monique Lhuillier podyumundaki gibi uzun bir kuyruk yaparak ya da Jason Wu'nun modellerine uyguladığı gibi yumuşak tonları yumuşak gölgelerle dağıtarak kedi gözü makyajı yapabilirsiniz.
7 1
Makyaj tasarımcıları gölgeli makyaja bayılıyor. Göz makyajında 2014 kışının favorisiyse gölgeli gözler. Fakat bu kış canlı gölgeli gözler moda! Turuncunun ışıltılı ve gölgeli hali gözlerde olacak. Duru ve değerli görünen bu göz makyajı kirpik kısımlarında yoğun olup kaş hizasına gelene kadar devam ediyor.

Givenchy'de 'zengin kız' havası, Prabal Gurung'da kırmızı kahverengilerle karşımızda. Canlı ve yoğun renkleri gölgelerle yumuşatıp dağıtarak ve karıştırarak kullanmanız size düz ve lüks bakışları garantiliyor.
7 2

Açık ve parlak kırmızı dudaklar ekstrem bir görüntü için ideal. Nina Ricci'nin nar çiçeği mat rujları, Marc by Marc Jacobs'ta ıslak ve daha seksi bir görüntüyle kullanılıyor. Dudakları nemlendirici etkisi olan ve opak olan dudak bazlarını uygulayıp, ikinci bir kat olarak renkli rujumuzu uygulayacağız bu kış.
7 3

Güneşli havalar sona ermeye başladığında soğuklarda içimizi ısıtacak renklere ihtiyaç duyarız. Onlardan vazgeçemediğimiz olanıysa şarap kırmızısı. Önümüzdeki kış, çılgın, dayanılmaz etkisi olan dudakları Louis Vuitton'da Vera Wang'de ve Miu Miu'da göreceğiz.
7 4