2013 İlkbahar Makyaj Trendleri

İlkbahar yaz sezonunda makyajlar nasıl olmalı? Trendleri belirleyen defilelerden ilham alın!



ELMAELMA - Defilelerde tasarımlar kadar modellerin makyajları göz çarpan esas detaylardan olur hep. Makyaj artistleri tasarımcıların yarattıkları dünyaya girip, çok da zor olan bir işi başarırlar.

2013 ilkbaharında karşılaşacağımız makyaj detaylarını kulislerden taşıyoruz size şimdi.

Tüm detayları bir kenara yazmalı! Baharda gözlerimiz, dudaklarımız böyle boyanacak efendim.
8 1

İlk bakışta, ilkbahar sadece kırmızı dudaklardan ibaret olacak gibi görünebilir. Burberry, Prada gibi markalar tamamen dudaklarda hakimiyeti seçmiş bu kez.

Anlayacağınız ilkbaharda bembeyaz bir tenle vurgular dudaklarda olacak. Kırmızının her tonunu da göreceğiz.
8 2

Kedi göz trendinden beri 'eyeliner' makyajların olmazsa olmazı oldu. Miu Miu, Lanvin gibi moda evlerinin vazgeçilmez tercihi de eyeliner kullanılarak gözleri öne çıkardığı makyaj detayları.

Düz bir elbiseye bir akşam dışarı çıktığınızda, gözlerinizden eksik etmemeniz gereken seksi siyah bir detay.

Göz altlarına siyah kalemle buğulu bir gölge yaparak, eyelinerınızı kuyruk kıvrımıyla kaşlara doğru uzatarak değişik havalar katabilirsiniz. Her zaman siyah olcak diye de bir kural yok! Göz içlerine kalem çekmeyi de ihmal etmeyin deriz.
8 3

Şık bir bakış ve daha iri gözler yaratmak amaç. Kirpikler renkli gözlerin pelerini gibi değil midir zaten? Upuzun ve kıvrımlı görünüşü de cezbeder. Bu sezon kirpiklerle eğlenme zamanı! Jean Paul Gaultier de mürekkep karalığını seçenlerden.
8 4