2013 Saç Dosyası - En güzel kısa saç modelleri

...



Kısa saç modası devam ediyor. Asimetriler, çılgın katlar ve küt kesimler öne çıkan en önemli özelliklerden... Kahküllerin de yeni altın çağı başlayacak. Bu dönemde kısa saç kesimi denemek mantıklı bir karar olacak, fakat bunun ciddi bir cesaret işi olduğunu biliyoruz. Bu yüzden işinize yarayacak öneriler getirdik. Bit mağduru(!) gibi görünmekli modern şehirli kadın imajı arasında sadece bir makaslık mesafe var hanımlar. Saçlarınızı kestirmeye karar vermeden önce peruk deneyebilirsiniz.

Carey Mulligan

Benzer şekilde, fakat daha vintage bir görünüm için hafif bir bombe yaratabilirsiniz. Böyle bir saç modeli yuvarlak yüzleri de daha oval gösterir.
11 1

Anne Hathaway

Maskülen saç kesimlerini sadece oval bir yüzünüz ve belirgin yüz kemikleriniz varsa denemelisiniz. Geniş çene bu tarz cesur modeller için uygun olmayacaktır. Aynı modeli öne doğru tarayarak da bambaşka bir stil elde edebilirsiniz.
11 2

Michelle Williams

Williams'ınki gibi kibar bir model yer yüz tipine uygun hale gelebilir. Böyle bir kesim o kadar kullanışlı ki, tek bir modelle yüz kusurlarına uygun şekilde değişik stiller yakalayabilirsiniz. Örneğin böyle yuvarlak bir yüzünüz varsa asimetrik, oval bir yüzünüz varsa geriye doğru kullanabilirsiniz. Bu model için farklı dalga stilleri kullanmanız da mümkün olacak.
11 3

Rooney Mara

'Maskülen bir kesimden daha cesur bir model var mıdır' derseniz, bunu gösterebiliriz. Kulak altı boyda ve uçları küt şekilde kesilmiş bir saç muhteşem görünebilir, tek bir şartla: Kahkül de kullanmalısınız! Yüzünüz çok açıkta kalacağı için hiçbir kamuflaj şansınız olmayacak. Bu yüzden yine küt kesimli bir kahkül kullanın.
11 4