2013 Saç Dosyası - En iyi saç renkleri

...



2012'nin sonbahar sezonu ve 2013 makyaj ve kıyafetlerde ne kadar cesur davrandıysa, saç rengi trendlerinde de kendini o kadar tekrarlama eğiliminde... Teknikler çok değişim göstermese de özellikle gölge renklerinin çeşitlendiğini de söylemeliyiz. küçük bir değişiklik arıyosanız bunlardan birini deneyebilirsiniz.

Biz de saç rengi trendleri arasında en beğendiklerimizi seçtik. Kataloğumuza 2013'ün yıldızı siyahla başlıyoruz. Fakat bahsettiğimiz gotik değil, doğal ve ışıltılı siyahlar... Farklı tonlarda tercih edebilirsiniz.
7 1


Bu yazın başında kendini gösteren şampanya ya da tereyeğı sarısı sonbahara da yakışan bir renk... Daha açık renkleri tercih etmek isterseniz, kesinlikle seçiminiz bu yönde olmalı. Koyu dip tekniğiyle bu saç renginin neredeyse herkese yakışabileceğini söyleyebiliriz, teniniz çok koyuysa ve kırmızı ara tonları barındırıyorsa sizi bu genellemeden uzak tutalım.
7 2


Elbette gölgeler... Artık bir saç klasiği olduğunu söyleyebiliriz. Gelecek sene de farklı yoğunluktaki gölgeleri göreceğiz.
7 3


Doğal saç renginiz üzerine renkli gölgeler de deneyebilirsiniz. Canlı renklerde tutamlar yerine biraz daha cesur, fakat çok daha şık ve sofistike görünüyor. En çok karşımıza çıkan renkler de okyanus tonları ve pembe oldu.
7 4