2013 Sonbahar/Kış Sezonu saç-makyaj önerileri

Yeni sezona özgü güzellik tavsiyeleri...


Artık sonbahar sezonuna girdiğimize göre, sahillere yakışan dalgalı saçlarımız yavaş yavaş daha derli toplu modellere dönüşürken, hafif yaz makyajı da yerini daha özgür makyajlara bırakıyor.

Yeni sezonda değişime hazırlanıyor, farklı uygulamalara elimizi alıştırmaya başlıyoruz!
7 1

Aslında kedi gözü makyajı bir klasik ve her sezon uygulanabilir ancak, yaz sezonu boyunca o kadar çok gördük ki, buna bir süreliğine ara vermemiz gerektiğine karar verdik. En az ‘kedi gözler’ kadar seksi olan ‘buğulu gözler’ yeni sezonun büyüsüne daha çok yakışacak diye düşünüyoruz.

Just Cavalli defilesinde karşımıza çıkan bu dramatik gözler, hafif dokunuşlarla gündüz de kolaylıkla uygulanabilir.

ELMAELMA'nın tercihi: 

Mac Smolder Eye Kohl ( Siyah göz kalemi) kolay yayıldığı için buğulu göz makyajı için ideal. Ayrıca çoğu siyah göz kalemi gibi griye kaçan bir ton taşımıyor, gerçekten simsiyah…
7 2

Şarap tonları sonbahara çok yakışıyor. Öyleyse dudaklara da bu tonları taşımanın vakti geldi. Neon renklerin cıvıltısını artık bir kenara bırakıp, yerine mürdümün asaletini denemenizi öneriyoruz.

Çarpıcı ve cesur bordo rengini baskın bir şekilde uygulayabileceğiniz gibi, daha yumuşak tonları da tercih edebilirsiniz.

ELMAELMA'nın tercihi:

Maybelline Color Sensational Lip Color in Deepest Cherry (Vişne çürüğü) dudaklarda ayrıcalık yaratıyor. Parmak uçlarının hafif dokunuşlarıyla sürüldüğünde daha yumuşak bir görünüm oluşuyor.
7 3

Bu sezon cilt parlamamalı, ışıldamalı… Cildin gözeneksiz, eşitlenmiş ve pürüzsüz görünmesi için primer ürünlere geri dönüyoruz.

Yaz sezonunun sıcağıyla üst üste birçok ürün kullanmaktan kaçınmış ve BB krem gibi hepsi bir arada ürünlere yönelmiştik ama primer ürünleirn önemini ve yarattığı farkı asla unutmadık.

ELMAELMA'nın tercihi:

Smashbox Photo Finish fondöten primeri yağsız oluşuyla akneye yatkın ciltler için son derece kullanışlı.
7 4