9 farklı seksi sarı saç fikri



Sarı saçlar her zaman çok dikkat çekici ve göz alıcı olmuştur. Tonları, ışıltılarıyla koyudan açığa aldığı tepkiler hep aynı. Eğer siz de bu göz alıcı saçlara kavuşmayı planlıyorsanız ELMAELMA’nın size önereceği bu saç renklerine bayılacaksınız.
11 1

Michelle Williams’ınki gibi bebek sarısı saçlar istiyorsanız ve şuan koyu saçlara sahipseniz öncelikle saçlarınızı açıcı ile açtırmanız gerekmekte. Bu da saçınızı yıpratır. Anlayacağınız, saç uçlarına doğru daha da açık ışıltılar olan bu altın sarı saçları elde etmek o kadar da kolay değil. Fakat oldukça da seksi .
11 2

Emma Stone’un sarı saçlarındaki turuncu ve kırmızı tonları fark edebildiniz mi? Bu tonlar saçlarına mahçup bir hava da vermiş. Eğer teniniz çok açıksa sizi soluk gösterecek çiğ bir sarıdan uzak durun.

Sadece  aralarda kullanacağınız platin ince gölgeleri tercih edin. Saçlarınızı sizi renklendirecek koyu turuncu tonlarında sarıyla boyatın.
11 3

Gossip Girl’ün seksi sarışını Blake Lively. Uzun ve dolgun saçları daima capcanlı. Peki saçlarında kaç ayrı ton var fark ettiniz mi hiç? Bal rengi, altın sarısı ve altın detayların karışım rengi Lively’nin saçları. Saçlarındaki tonlar ve hacimli kullanımı Lively’nin saçlarını muhteşem kılan diğer detaylar.
11 4