2014-2015 Sonbahar/Kış ayakkabı trendleri!

Kadınların moda tutkusu ayakkabılar 2014-2015 sezonunda hangi yeniliklerle buluşuyor? İşte 2014-2015 Sonbahar/Kış ayakkabı trendleri...


Kıyafet, çanta, makyaj modası derken şimdi sıra en sevdiğimiz bölüme geldi! Tabii ki ayakkabı trendleri!

Kombinlerin en etkili parçası ve kadınların en büyük tutkusu , önümüzdeki sezon stil sahibi yorumlarla yeniden karşımıza çıkıyor.

Ünlü tasarımcıların elinden çıkan muhteşem topuklar, olağanüstü ayakkabı materyalleri, desen ve stiller ayakkabı modasında da oldukça belirgin ve cesur detaylar barındırıyor.

İşte 2014-2015 Sonbahar/Kış sezonu ayakkabı trendleri…
8 1

Muhteşem topuklu ayakkabılar eğlenceli ve sıradışı tasarımlarla buluşuyor.

Siyah, deri, güzeri günlük ve şık stillerde yorumlanan topuklular gündüzden geceye uyarlanabilecek stillerde karşımıza çıkıyor.

Ayakkabı tasarımlarında pencereleri kullanmayı tercih eden Altuzarra'ya Donna Karan, parmakları, topuğu ve üst kısmı açıkta bırakanbilekten bağlı bir modelle eşlik ediyor.

Diane Von Furstenberg ise ayakkabılara biraz daha eğlenceli bir yönle yaklaşıyor. Burnu açık file topuklu ayakkabının üzerine iskambil desenleri yerleştiriyor.
8 2

Geçen sezon kalınlaşmaya başlayan topuklar 2014-2015 sonbahar kış sezonunda tamamen irileşiyor.

Gördüğünüzde "Bu sezon topuklularla rahatça yürüyeceğiz" düşüncesini aklınıza getiren bu modeller Dolce&Gabbana, Tory Burch ve Thakoon defilelerinde karşımıza çıkıyor.
8 3

Düz ayakkabıların rahat ve pratik oluşu onları kadınların gözdesi yapıyor.

Dolce&Gabbana ortaçağdan ilham alan babet tasarımlarıyla ilgimizi çekerken, ayakkabıları boncuk ve taşlarla süslüyor.

Chanel ise 2014-2015 sezonunun en popüler defilesinde sergilediği spor ayakkabı modelleriyle düz ayakkabıları moda tutkunlarının beğenisine sunuyor.
8 4