2014 Anneler Günü hediye önerileri!

Bu yıl 11 Mayıs'ta kutlanacak olan Anneler Günü'ne hazır mısınız?


Annelerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz! Sevgisini her zaman hissettiğimiz annelerimize "Anneler Günü"nde kendilerini iyi hissettirecek hediyeler vermek istiyoruz.

Bu yakınlarda ihtiyacı olabilecek bir şey ya da küçük bir sürpriz…Onları gülümsetecek hediyeler seçmenize ELMAELMA olarak yardımcı oluyoruz. İşte bizim seçtiklerimiz…
8 1

Stil sahibi annelere tarzını yansıtacak parçalar seçin!

İpekyol, 2014 İlkbahar-Yaz sezonunun tüm renkli ve zengin seçenekleri ile bu Anneler Günü’nde de, annelerin her anına uygun pek çok farklı ürün çeşidi sunuyor.

Safari etkisini, 60’ların bohem havasını veya 90’ların rahat siluetini yansıtan trendleri annenizin gardrobuna taşıyabilirsiniz. Üstelik İpekyol, 28 Nisan - 11 Mayıs tarihleri boyunca her 500 TL’lik alışverişlerine 150 TL hediye çeki kazandırıyor.
8 2

Sevginizin Yanında, Sıcacık Bir Armağan Verin!

Karaca Home,Anneler Günü özel tasarımlı nevresim takımı ile dünyanın en naif, en fedakar ve en güzel insanı olan annelerimize yumuşacık bir hediye sunuyor. Anneler Günü için özel olarak tasarlanan çift kişilik nevresim takımı setinin yanında, Karaca Home aksesuar koleksiyonuna ait çok şık bir resim çerçevesi de orijinal hediye kutusunda sizleri bekliyor.

Beyaz ve pembenin tonlarından oluşan, çiçek ve kalp desenlerinin kullanıldığı nevresim takımı, anneyeduyulan aşkı çağrıştıran tasarımıyla göz alıyor. Nevresim takımının yanında hediye olarak sunulan resim çerçevesi de, annenizle geçirdiğiniz özel anların ölümsüzlüğüne tanıklık etmeye hazırlanıyor.
8 3

Çiçeklerin taze kokusu annenizi sarsın!

The Body Shop’un yeni hazırladığı English Down White Gardenia özel serisi, İngiliz kırsalındaki bahçelerde açan çiçeklerden esinleniyor.

Şafak vakti güneşin ilk ışıklarıyla açan kocaman bir buket beyaz gardenyanın, üst notalarda bergamot alt notalarda sandal ağacıyla buluşmasıyla ortaya çıkan bu nefis kokuya bayılmamak elde değil!
8 4