2014 Erkek Giyim Trendleri

Önümüzdeki yıl erkekler bu farklı trendleri deneyecek.


Erkek moda haftalarında da görüldüğü gibi erkeklerin kadınlardan hiçbir şeyi eksik değil. Milano Moda Haftası 2014 ilkbahar/yaz koleksiyonları da gösteriyor ki, erkekler modayı yaşamayı seviyor.

Çiçek desenli kostümler, baskılı takımlar, ekoseler ve bermudalar da bu durumu haklı çıkarıyor. Peki siz 2014 erkek modası hakkında ne düşünüyorsunuz? İşte 2014 erkek modasında öne çıkan 9 trend!
11 1

Dijital baskılar erkek koleksiyonlarında öncü. 2014 yazında baskılı gömlek ve takımları görmek mümkün. Dolce&Gabbana, Victoria Beckham, Mary Katrantzou tasarımlarında baskılar modern ve tarihi konseptleriyle başrolde.
11 2

Bermudalar erkeklere yakışan en güzel kıyafetlerden biri. Fakat bu yaz o bildiğimiz bermudalar yok. Klasik kesim ve ciddi görünümlü bermudalar çoğunlukta. Bu sezon bermudalar, oversize kesimleriyle de moda.
11 3

2014 yılı erkek sitilnde nostalji yılı da olacak. Çocukluk yıllarının vazgeçilmez ceketi K-Way'ler sonbaharın capcanlı trendi olacağa benziyor. Podyumlarda klasik ve çağdaş silüetin birleşimini sağlıyor.
11 4