2014 ilkbahar makyaj trendleri çok çarpıcı!

İlkbahar trendlerinin belirlendiği 2014 New York Moda Haftası'nda öne çıkan makyajlar...


New York Moda Haftası, 2014 ilkbahar modasıyla birlikte ilkbahar makyaj trendleriyle de ilgili ipuçları vermişti. Podyumlarda anahtar sözcük 'minalizm'di. Makyaj artistlerinin birçoğu canlı ama sakin bir görünüm yaratmış, dudakları ve gözleri öne çıkarırken cildin pırıl pırıl görünmesini sağlamıştı.

İşte podyumlardan bizim seçtiğimiz makyajlar…
7 1

Moda haftasının en dikkat çekici makyajlarından biri, her zaman farklılığını konuşturan Marc by Marc Jacobs'la karşımıza çıktı. Yalın hatta neredeyse 'transparan' ciltle kontrast yaratan güçlü göz makyajı için çarpıcı mavi renk kullanılmış.

Baskın olan bu renkle natürel renkler kullanmak akıllıca bir seçim. Ne de olsa yüzümüzde bir renk cümbüşü yaratmak istemeyiz.
7 2

NARS Makyaj Artisti James Boehmer , gözlere belli belirsiz bir makyaj uygularken dudakları vurgulamayı ve şehvetli bir görünüm yaratmayı seçmiş.

Şarap tonlarının özellikle mürdümün bu senenin trendi olduğundan sık sık bahsettik. Koyu renkli rujları sürmeden önce primer uygulamanın daha pürüzsüz ve uzun süreli olmasını sağlayacağını hatırlatalım. Ayrıca parmaklarınızın gücünü kullanmayı da unutmayın! Parmak uçlarıyla sürdüğünüz rujlar istediğiniz tonu ayarlamanıza yardımcı olacaktır.
7 3

Makyaj Artisti Gucci Westman, 2014 New York Moda Haftası'nda minimalist ve çarpıcı makyajlara imza attı. Dudaklar için şeftalı ve pembe tonlarını seçen Westman, gözlerde mor makyajı tercih etmiş.

Her cilt tonuna kolaylıkla uygulanabilecek bu makyajın en güzel tarafı da, hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanılabilmesi…
7 4