2014 ilkbahar pastel makyaj önerileri!

Sephora ile çarpıcı pastel tonlarda bir ilkbahar!


Tadına doyulmayan yanaklar, gölgeli ve renkli saçlar, şeker gibi tırnaklar, baby doll bakışlar için Sephora yazın en çarpıcı pastel renklerini sunuyor.

Sephora Arty Pastel koleksiyonunun moda sanatçısı pastel renkleri pop renkler gibi kullanıyor. Son derece dişi ve modern görünümler yaratmak için saf pigment ve hammaddeler kullanıldı. Size sadece Sephora mağazalarına gidip içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkarmak kalıyor!

İşte sizin için Sephora'dan seçtiğimiz 5 ürün...
7 1

Bu sezon pastel rengi gitgide dikkat çekiyor ve metalik tonlara teslim oluyor. Karşı konulmaz milkshake efektli ojelere çok daha çarpıcı ve iddialı bir görünüm elde etmek için metalik cilalar uygulanıyor.

Set içerisinde Color Hit formüllü 8 mini oje bulunuyor. Pastel tonlardan daha nude tonlara uzanan 8 renk: 2 nude, 5 pastel ve 1 kahverengi.

Fiyatı: 79,90 TL
7 2

Sezonun trend pastelleri, güzel ton patlamalarıyla yanakları renklendiriyor! Allığın mevcut olan mercan ve pembe renkleri, gerçek bir ressam paletindeki gibi özgürce karıştırılarak kullanabiliyor. Açık tonlardan daha yoğun tonlara pastel renk kendini sanatsal bir şekilde yanaklarda ifade ediyor!

Fiyatı: 69,90 TL
7 3

Kirpik diplerinden uçlarına kadar, son derece hacimli kirpikler ve etkileyici bakışlar için Full Action Lagoon maskara karşınızda! Tek bir fırça darbesi ile kirpiklere sihirli bir dokunuş sunuyor.

Fiyatı: 34,90 TL
7 4