2014 ilkbahar/yaz kolye trendi!

2014 ilkbahar-yaz sezonunda podyumdan sokaklara transfer olacak kolye modellerini sizin için derledik!


2014 ilbahar/yaz giyim trendlerini yakından takip ettik. Artık kendileri küçük olsalar da stilimizi tamamen etkileyen aksesuar trendlerini gözden geçirerek ilkbahar-yaz sezonunun son hazırlıklarını tamamlamanın zamanı geldi.

2014 ilkbahar-yaz sezonunda omuz dekoltesi ön planda olacağı için aksesuarlar arasından da kolyeler ön plana çıkıyor. Podyumdaki şovlarda da gördüğümüz kolye modelleri bizlere tasarımların eğilimleri konusunda bilgi verdi.

2014 İlkbahar-yaz sezonunun en cool kolyesi hangisi dersiniz?

Sizler için podyumda öne çıkan kolye modellerini derledik. İşte podyumlardan sokaklara yansıyacak kolye trendleri!
8 1

Gösterişli zincir kolyeler düz bir tişörtü bile göz alıcı bir stile dönüştürebiliyor. Altın zincir kolyelerin çok kalın ve belirgin modellerine bakmalısınız. Küçük ince zincirler 2014 ilkbahar/yaz sezonuna uygun değil.

Balmain tasarımı altın zincir stilinize bir tutam ihtişam ekleyecek. Altın renkli takıların 'avam' olarak tabir edildiği dönem geride kaldı be altınlar gümüşleri solladı. Bu sezon dilediğiniz gibi altın renklerini kullanabilirsiniz.
8 2

Chanel'in kulaklıklardan ilham alarak tasarladığı iri sahte incili kolyesi eşsiz bir tasarım.

İlk bakışta büyük bir kulaklığa benzeyen kolye at nalı biçimiyle boyna geçiriliyor. Farklı tasarımların stilinizi bambaşka bir boyuta taşıdığını unutmayın.
8 3

Kenzo, aksesuar tasarımların yaratıcı bir açıdan yaklaşmış ve spiral biçimli yaylardan esinlenmiş.

Gerçek bir spiral yay kadar sert ve ağır olmadığına emin olduğumuz bu kolyeler en canlı renkleriyle yaz aylarını süsleyecek.
8 4