2014 İlkbahar/yaz trend dosyası!

2014 ilkbahar/yaz sezonunun podyumlara damga vuran trendlerini çok sevdik! Püsküller, gösterişli yakalar ve iliklenmiş kol manşetleri gibi ilkbahar/yaz sezonunda vazgeçemeyeceğimiz trendlere bir göz atalım!


Uzun bir hazırlık aşamasından geçen kreasyonlar podyumda kendilerini gösterdiğinde bazı detaylar aklımızda kalır.

"Ben de bu tasarımdan istiyorum" dedirten detaylar, cezbedici renkler, dokular ve kumaşlar başımızı döndürür.

Pullar, püsküller, metalik renkler moda dünyasında yeni kullanılan detaylar asla değil. Bu detayları trend haline getiren modacıların kendilerine özgü yorumları ve çağa ayak uyduran yeni kullanımları oluyor.

Yeni bir bakış açısıyla ele alınan pop art ve pembe ağırlıklı tasarımlara göz atın! İşte 2014 ilkbahar/yaz sezonunun en şık trendleri!
11 1

Bankacı sevgilinizin stilini çalın! Poplin kumaştan yaka ve manşetleri beyaz gömlekleri bir süreliğine erkek arkadaşınızdan ödünç alacaksınız.

İlikli gömlek manşetleri ve gösterişli yakalarla tarzınızı konuşturun!
11 2

Bu ilkbahar/yaz sezonu tüm 2. el kıyafet toplayıcılarını ve maksimalistleri büyük bir partiye davet ediyor.

Her parça da az da olsa kullanılan çok katmanlı payetler ve çiçek desenleriyle harmanlanan kristal taşlar heyken vari bir hava kazanıyor.

2014 ilkbahar/yaz sezonunda bilinçli olarak detaylara takılmayan bir tarz yaratıyoruz.
11 3

Bahar tasarımlarında çiçek desenleri kullanma fikrirnin ne kadar banal olduğunu bir kenara bırakarak bu sezonda çiçek desenlerine yapılan sanatsal yaklaşıma odaklanın.

Realist betimlemeler, iğne oyaları ve yaprak desenleri gibi heryıl kendini gösteren bahar trendleri minimalizmi konu edinmeye hazırlanıyor.
11 4