2014 moda haftası'nın en mükemmel ve en kötü saç modelleri

2014 yılının en çok ilgi görecek saç modelleri


Erkeklerin 'kes bir saç sakal' diyerek berber koltuğuna oturduğu günler tarihe karıştı. Artık erkekler de kadınlar gibi saçlarını kestirmeden önce modeli dikkatle seçiyorlar. Berberler ise eskiden olduğu gibi saçları her yerden eşit kısaltmıyor.

Yıllar boyunca kadınların rağbet ettikleri kuaför salonlarının kapılarını artık erkekler de en az kadınlar kadar aşındırıyor. Saçlarını boyatıyor, bakım yaptırıyor ve modelinden sıkılınca değiştiriyorlar. Bu sene saçlarımızı nasıl kestirmeliyiz ? Cevabı 2014 ilkbahar-yaz defilelerinde buluyoruz. Bazı öneriler bizi biraz sessiz kalmaya sürüklesede bazıları ilgimizi çekmeyi başarıyor. 2014 yılının trend olacak saç modellerinin iyi ve kötü yönlerini sizler için inceledik.
9 1

Arkaya taramayı deneyebilirsiniz

Kuaför salonlarında dinamik saç modellerine olan ilgi gittikçe artıyor. Dinamik saç modellerinin etkisini mükemmel bir şekilde taranmış bu model kanıtlıyor.
9 2

Saç kesimi sempatik gözüküyor. Fakat alın bölgesini kapatan, saç tellerinin yaz aylarında rahatsızlık vermesinden dolayı bu model fazla ilgimizi çekmiyor.
9 3

Adeta bir peruk

Acaba hangi kuaför, bu modelin peruk taktığını düşünmeyeceğimizi sandı? Denemekten zarar gelmez deyimini çürüten bir saç modeli.


9 4