2014 sonbahar giyilebilir moda trendleri!

Çılgın tasarımların süslediği podyumlardan sokak modasına geçiş yapan yeni trendleri sizler için derledik. İşte 2014 sonbaharının en giyilebilir trendleri!


Podyumlarda gördüğünüz acayip tüylü şapkalar,üzerinizde olduğu bile belli olmayan transparan parçalar ya da uzaylı ayakkabıları gözünüzü korkutmasın.
Şatafatlı paltolar, zarif etekler ve rahat düz ayakkabılar, 014 sonbaharının en rahat giyilebilen parçaları!

Sonbahar alışverişiniz için favori parçalardan oluşan bir liste tutmanızda fayda var!

2014 Sonbaharında şıklığınızla göz kamaştırmaya devam edeceksiniz. Ama önce 2014 sonbahar sezonunun en giyilebilir trendlerine bir göz atalım….
12 1

2014 bahar koleksiyonlarındaki büyük kutu paltolar, soğuk sonbahar günlerinde sizi sıcak tutmak için yere doğru uzuyor ve bağlanıyor.

Farklı parçaları bir araya getirip oluşturduğunuz katlı kombininizin üzerine oversize bornoz paltolardan alın. Oversize, bornoz paltolarınızı slim-cut pantolonlar ve ince balıkçı yaka bluzlarla tamamlayın.
12 2

Biraz çalışkan öğrenci, biraz zarafet ve bir tutam maskülen stil birleşince ortaya bu muhteşem oxford ayakkabıları çıkıyor.

Suno ve Band of Outsiders defilelerinde gözümüze ilişen oxford ayakkabılar,hem iş hem de günlük hayatınızın şıklık kurtarıcıları oluyor.

Oxford ayakkabılarınızı mesai saatlerinizde cropped pantolonlar ve keskin takımlarla kombinleyin, mesai bitimindeyse ipek bluzlar ve flörtöz eteklerle muhteşem bir kombin yaratın.
12 3

Siyah ve beyaz o kadar çok kullanıldı ki, artık bu iki rengi yanyana görmeye tahammül edemiyoruz.

Podyumlarda baştan aşağıya kadar gri tonlarında giydirilmiş modeller gördük. Ama günlük kıyafetlerinize birazcık hayat neşesi katmak isteseniz gri tonlarını mor , yeşil ve açık sarılarla canlandırın.
12 4