New York moda haftası 2014 trendleri!

3 farklı tasarımcı ve bir trendin 3 farklı yorumu! New York moda haftası 2014 sonbahar trendlerine bayılacaksınız!


Moda haftalarında trendler nasıl belirleniyor diye düşünüyorsanız "3" kuralını bilmiyorsunuz demektir.

Yani en az 3 farklı tasarımcı aynı detaylara koleksiyonunda yer verdiyse o şey mutlaka sezonun trendleri arasındaki yerini alır.

Tasarımcıların ortak noktalarının nasıl çeşitlilik gösterdiği ve sınırsız hayal gücünün kıyafetlere nasıl yansıdığını gözlemleyebilmek gerçekten büyüleyici!

Sizler için moda haftasında keşfettiğimiz 2014 Sonbahar trendlerini derledik. İşte muhteşem sonbahar trendleri!
7 1

Ekose desenli kumaşlar daha çok soğuk havalarda kullanılsa da rengarenk bir sezondan sonra, Vera Vang, Rosie Assoulin ve Honor gibi tasarımcılar, siyah ve gri ekose görünümünün kökeni olan erkek giyimine bir göz atmaya karar verdiler.

Doğal tonların kullanıldığı tasarımlar, feminen çizgilerle maskülen kumaşları buluşturuyor.
7 2

Koyun kürkünden yapılan paltolar 2014 sonbahar sezonunun en gözde trendi! Hem hayvan dostu hem de sıcacık bu paltolar serin havalarda tarzınızı yansıtıyor.

Tasarımcılar 2014 sonbaharında bir adım ileri gidiyor ve koyun kürkü paltolara kendi stillerini yansıtıyor.

3.2 Phillip Lim pastel tonlardaki kürkleri tasarımlarında kullanırken, Rag&Bone kürk yeleklere yöneliyor. Altuzarra ise ipek elbiselerle koyun kürkü paltoları kombinliyor.
7 3

Pastel, teni çıplak gibi gösteren pembe tonları geçtiğimiz sezonlarda oldukça fazla kullanıldı. 2014 Sonbaharında ise belirgin, canlı fuşya pembeler her yerde olacak!

Fuşyayla yapılan eğlenceli tasarımlar serin sonbahar günlerini ısıtıyor!
Thakoon, Altuzarra ve Alexander Wang keskin hatlara sahip tasarımlara yönelirken koyu renkler üzerinde fuşya tonlarıyla canlılık katıyorlar.
7 4