2014 Sonbaharında zarafet trendi!

2014 sonbaharında zarif Grace Kelly'ler sokağa çıkıyor! 2014'ün zarif kadinları, lüks kumaşlar ve kadınsı çizgileri tercih ediyor...


2014 Sonbahar- Kış sezonuna Grace Kelly stilli kadınlar damga vuruyor. Zarif , feminen ve kırılgan kadınlara bir tutam seksapel ekleniyor!

Umursamaz görünümlü şık stiller, gündelik spor şıklıkla birleşiyor. Feminen detayları zarafetle harmanlayan tasarımcılar feminen detayları estetik algının merkezine oturtuyor.

Tasarımcıların sofistike ve seksi koleksiyonları 2014 sonbahar-kış sezonunda ne giyeceğini şimdiden tasarlayan kadınların başını döndürecek cinsten!

Dilerseniz 2014 sonbahar-kış kreasyonlarına bir göz atalım…
7 1

Öfke ve zarafet , Donna Karan koleksiyonlarını şekillendiren iki belirgin unsur olarak karşımıza çıkıyor.

Markanın 30. yılı şerefine hazırlanan bu koleksiyon, tasarımcı için geriye dönüp bugüne kadar yaptığı tasarımlara göz atma fırsatı veriyor.

2014 Sonbahar - Kış kreasyonuyla geçmiş, şimdi ve gelecek zamanları yansıtmak istediğini söyleyen Karan, kıyafetlerinin sanatla, şehirle, kadın bedeniyle , devinim ve kaliteli terzilikle yoğrulduğunu söylüyor.

Moda dünyasında geride bıraktığı 30 yıldan sonra ikonik Donna Karan stilini yansıtmayı amaçladığını vurgulayan tasarımcının yeni koleksiyonu, şehvetli gece elbiseleri, cüretkar bodyler ve muhteşem siyah elbiselerden oluşuyor.
7 2

Zac Posen koleksiyonu Hollywood'un görkemli dünyasından esinleniyor.

1950 ve 60'lı yılların silüetlerine odaklanılarak hazırlanan koleksiyonda, tasarımcılar yerlere kadar uzanan etekleri mimarı boyutta ele alıyor.

Gece kıyafetlerinde klasik görünüme sadık kalan Posen, gündelik kıyafetlerde ise yine kadınların zarafetini sergileyen tasarımlara yöneliyor.
7 3

Reem Acra koleksiyonu kırmızı halıya yakışacak bir çok seçenek bulunduruyor.

Başlarda tüyler, koyu renkler ve işlemelerle daha karamsar bir hava sergileyen koleksiyon, defilenin ilerleyen bölümlerinde tasarımlar görkemli metalik tonlar, asil mor ve canlı kırmızı gibi cüretkar renklerle farklı bir havaya bürünüyor.

Muhteşem gece kıyafetlerinin yanı sıra marka, gece kıyafetlerine yaraşır dış giyim parçalarını da unutmuyor.
7 4