2014’te keşfedilen sağlık gerçekleri!

2014 magazin açısında oldukça sansasonel bir yıl olduğu kadar bilimsel keşifler için de son derece verimli bir sene oldu. İşte 2014’te yapılan sağlık keşifleri!


Sağlık konusunda 2014 yeni buluşların ortaya çıktığı bir yıl oldu. Bizler Kim Kardashian’ın interneti karıştırmak için sebepsiz yere soyunmasını izlerken, bilim adamları muhteşem sağlık teorileri üzerinde çalışmaya devam ediyordu.

Sizler için 2014 yılında sağlık, beslenme ve zayıflama alanında yapılan yeni keşifleri derledik…

İşte 2014’te yapılan sağlık keşifleri…
12 1

2014’ün en büyük keşiflerinden biri de Bodyism! James Duigan’ın sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı felsefesi birçok ünlü ismi peşinden sürüklüyor.

Kalori saymayı bırakın ve Bodyism felsefesini benimseyin…
12 2

Çikolatadan vazgeçmeyin!

Yapılan araştırmalar sonucunda bilim adamları 2014’ün Şubat ayında çikolatanın konsantrasyon arttırıcı, rahatlatıcı, kanser ve kalp hastalıklarını etkileyen özelliklerini açıkladı.

Üstelik çikolatanın öksürüğü yumuşatmak ve güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlamak gibi ilginç özellikleri de ortaya çıktı.
12 3

Soğuk algınlığı ya da gripten mi şikayetçisiniz? Öyleyse tatlı patates, Brezilya fındığı, kivi, yulaf, konserve ananas ve probiyotik yoğurt gibi yiyecekler tüketerek kendinizi hastalıklara karşı koruyabilir ve hızlıca iyileşebilirsiniz.

Eğer hepsini aynı öğünde tüketebilecek cesaretiniz varsa, çok daha etkili oluyor.
12 4