2015 Bahar güzellik trendleri!

New York Moda Haftası bizi 2015 bahar trendleriyle tanıştıran ilk etkinlik oldu. Sizler için 2015 bahar güzellik trendlerini inceledik.


Muhteşem saçlar, taze bir makyaj ve havalı tırnaklar! 2015 Bahar modasını, New York Moda Haftası'nda gördük.

Modeller tasarımcıların 2015 bahar koleksiyonlarını sergilerken, kombinlerin tamamlayıcısı olan saç, makyaj ve manikür trendleri de sergilendi.

Sizler için 2015 Bahar trendlerinin sergilendiği podyumlardan gözümüze çarpan güzellik trendlerini derledik!
12 1

Nasıl yapılır?

Altuzarra defilesindeki tema "Romantik, Fransız ve Süslü" olarak belirlenmişti. Makyaj artisti Tom Pecheux, modellerin kirpiklerinin yalnızca orta bölgesini, tek tek uygulanan takma kirpiklerle zenginleştirerek bakışları derinleştiriyor.

Pecheux, pembe krem allığı yalnızca elmacık kemiğinin üzerine uygulamak yerine tüm bölgeye yaymayı tercih ediyor, böylece yüzde oluşan masum ifade doğal bir hal alıyor.
12 2

Eski stil topuzu yaratmak için saç stilisti Odile Gilbert saçları geriye tarayarak bir at kuyruğu oluşturuyor.

At kuyruğunun etrafını bir tutam saçla çeviriyor ve at kuyruğunu bir filenin içerisine alıyor. Filenin uç kısımları bir tel toka yardımıyla yukarı tutturularak saça saç şekli veriliyor!
12 3

Nasıl yapılır?

Suno deflesinin kulisinde saç tasarımcısı Odile Gilbert, ıslak ve dümdüz arkaya taranmış bir dokunun altına bozuk balıksırtı örgüyü ekleyerek, kontrast dokularla oynadı.

Başın taç bölgesinden itibaren, saç köklerine jel şekillendirici uygulayarak saçı sabitledi ve daha sonra 3 bölüme ayırarak birbirinin üzerinden geçirdi.

Son olarak örgüyü parmaklarıyla ayırark deforme eden Gilbert, son olarak saç spreyi uygulayarak saçı tamamladı.
12 4