2015 bahar podyumdan 10 güzellik trendi!

Sevgiliyle buluşmak için 2015 İlkbahar podyumlarından çalınacak 10 güzellik trendi! Seksi saçlar ve hülyalı gözlerle sevgilinizin başını döndürün...


Podyumlarda gördüğümüz makyaj ve saç stillerinin hepsi çılgın, uçarı ve moda bir sanattır anlayışını yansıtan modeller değil.

Modellere uygulanan saç ve makyaj stillerini biraz daha yakından incelediğinizde, birçok muhteşem rengi, seksi göz makyajlarını ve saç modellerini görebilirsiniz.

Özellikle 2015 İlkbahar podyumlarını incelediğinizde seksi saç stillerinin ve bir sanat harikası gibi özenle çizilmiş hülyalı göz makyajlarının sergilendiğini görebilirsiniz.

Tasarımcıların pahallı kıyafetleri her zaman için ulaşılabilir şeyler olmasa da, saç ve makyaj stillerini kolaylıkla uygulayabilirsiniz!
12 1

Romantik akşam buluşmaları için Emilio Pucci defilesindeki gibi belirgin kirpikleri deneyin.

Üst ve alt kirpiklerinize bolca maskara uygulayın!
12 2

Kırmızı rujda çoktan ustalaştınız mı? O halde kırmızının en koyu tonlarına ve bordoya yönelerek dudaklarınıza biraz canlılık katın.

No.21 podyumundaki modellere MAC Vino Lip Pencil uygulanıyor ve muhteşem dudaklar ortaya çıkıyor.

İşin sırrı uyguladığınız ürünü kat kat uygulamaktan kaçmamak.
12 3

Alberta Feretti defilesinde gördüğümüz gibi doğal ve dokunulabilir dalgalar, flörtöz buluşmalar için ideal.

Deniz suyu spreyleri ve saça doğal bir hacim kazandıran saç şekillendirici ürünlerle kolaylıkla doğal dalgalı görünüme kavuşabilirsiniz.
12 4