2015 İlkbahar Yaz ayakkabı modası!

Biz kadınların tutkunu olduğu ayakkabıların 2015 ilkbahar yaz sezonunda öne çıkan modellerine göz atın, trendlerden geri kalmayın...


Ayakkabılara bayılmayan kadın var mıdır acaba? Şık ayakkabılar şüphesiz ki her kadının zaafı.

Her yıl trend olan ayakkabı modelleri takip etmek, güncel modayı yakalamak en sevdiğimiz şey. Bakalım bu ilkbahar ve yaz sezonunda hangi ayakkabılar karşımıza çıkacak…
12 1

Topuksuz babet tipi yassı ayakkabılar bu sene sadece rahatlık için kullanılmayacak.

Önceki senelerde rahat etmek, ayakları dinlendirmek için tercih edilen babet tipi ayakkabılar bu sene sofistike şıklıkla birleşip karşımıza çıkıyor.

Chanel, Michael Kors, Emporio Armani gibi büyük markalar da bu ilkbahar ve yaz sezonu için bu ayakkabılardan oluşan büyük bir koleksiyon hazırladı.
12 2

Gladyatör ayakkabılar 2015'in ilkbahar ve yaz sezonunda en çok karşımız çıkacak ayakkabı modellerinin başında geliyor.

Eski Yunan ve Roma dönemlerinde esinlenerek günümüze uyarlanan gladyatör ayakkabıların uzun ve kısa olmak üzere birçok modeli var.
12 3

Son yıllarda stilettoların hızlı yükselişi yerini 2015'in ilkbahar ve yaz dönemindeki blok topuklu ayakkabılara bırakıyor… Yani bu yaz konforun tadını çıkaracağız!

Blok topuklularda yüksek puntolara yönelmekten korkmayın. Bu model ayakkabılar ayağınızı ince topuklu ayakkabılardan daha fazla destekler ve rahat etmenizi sağlar.
12 4