2015 kış saç modelleri!

Moda her şeye olduğu gibi saç trendlerine de yön veriyor. İşte 2015 kış saç modelleri ve saç trendleri!


Her sezon değişen trendler ve modayla birlikte saç stillerinin de farklılaştığını görüyoruz. 2015 kış sezonunda saç stilleri de modaya ayak uyduruyor ve stil sahibi saç modelleri ortaya çıkıyor.

Bu kış modanın devleri, nostaljik saç stillerini modern saç renkleri ve dikkat çeken tasarımlarla birlikte yeniden yorumluyor.

2015 kış modasını sergileyen defilelerde gördüğümüz saç trendlerini sizler için derledik. İşte 2015 kış saç modelleri!
9 1

Islak görünüm yaratan jöleler yine 90'lı yıllardan aklımızda kalan şeylerden biri. O dönemde oldukça popüler olan ıslak saç görünümü, 2015 kış sezonunda geri dönüyor.

Moda tutkunlarının şimdiden uygulamaya başladığı Thakoon, 3.1 Phillip Lim, Lanvin ve Christopher Kane gibi isimler bu trendi podyumda sergileyen isimler.
9 2

Gergin ve gösterişli topuzları 90'lı yıllarda terk etmiştik fakat kadınların özel günlerde asla vazgeçemediği topuzlar gece kullanımları için kusursuz formlarda tekrar karşımıza çıkıyor.

Carolina Herrera, ve Donna Karan defileierinde karşımıza çıkan modeller şık ve gösterişli topuz modellerine örnek oluşturuyor.

Jenny Packham, Diane Von Furstenberg, Carolina Herrera, Marissa Webb, Rag & Bone, Altuzarra, Christian Siriano, Naeem Khan, Monique Lhuillier, Roberto Cavalli, Prada, Altuzarra, Jean Paul Gaultier ve Marchesa şık, gösterişli ve iddialı topuzları defilelerinde kullanan isimler.
9 3

Kısa ve küt saç modeli boblar 2015 kış sezonunda en popüler dönemini yaşıyacak!

Michael Kors, Marc Jacobs, Custo Barcelona, Anna Sui ve DKNY defilelerinde karşımıza çıkan küt boblar farklı dokularla ve nostaljik stillerin etkisiyle şekilleniyor.

Tory Burch defilesindeyse kazakların ve bluzların içine sokarak bob etkisi yaratılan uzun saçları görüyoruz.
9 4