2015 oğlak burcu yorumunuz Dinçer Güner'den

2015 astroloji yorumlarınız Dinçer Güner'den! İşte oğlak ve yükseleni oğlak olanlar...


2015 burç yorumlarınız da Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün oğlak burcunu ele alıyoruz...
13 1

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.

Satürn’ün bu transitinin ana teması yalnızlıktır. Siz bunu isteyin veya istemeyin! Kendinizi kalabalıklar içinde bile yalnız hissedersiniz, bazen siz bile kendinize yetemeyebilir ve bu yalnızlık hissinden kurtulamayabilirsiniz.

Bu transit aslında ruhsal anlamda olgunlaşma sürecidir. Hayatınızda küçük şeyleri fazlaca büyütebilir, vesveseli bir yapıya bürünebilirsiniz.
13 2

Tüm ilişkilerde zorlanılabilecek bir süreçtir bu. Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız ve huzursuz hissedebilirsiniz.

Bu transit zamanı kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz, bunun yanı sıra sağlığınıza da extra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir ve bünyeniz daha hassas olabilir.

Hem fiziksel hem de ruhsal tüm sorunların kustuğu dönemdir bu! Ama güzel tarafı hepsini bir bir toparlarsınız.
13 3

Sonrasında ise 20 Martta balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek.

Tutulma etkisi ile öncelikle yeni bir eğitine başlayabilirsiniz, bu eğitim ruhsal/Spritüel konularla ilgili bir eğitim olabilir. Ya da tutulma etkisi ile kardeşlerinizle ortak bir iş girişiminiz olabilir ya da onların hayatlarıyla ilgili sorumluluk almanız gerekebilir.

Tutulma Satürn destekli olacağından dolayı, iç dünyanızı geliştirecek, bilinçaltı, psikoloji gibi konulara daha ciddi bir şekilde eğilebileceğinize işaret etmekte. Yine bu tutulma zamanı deniz seyahatleri, deniz kenarına seyahatlerde söz konusu olabilir.

Ticari anlamda yeni girişimler içinde uygun bir zamandır.
13 4