2015 Paris Couture Moda Haftası'ndan güzellik trendleri!

2015 baharının en popüler Haute Couture güzellik trendlerini sizler için derledik… İşte Paris Couture Moda Haftası'nda podyumda görülen güzellik trendleri!


Konu gündeme damgasını vuran eklektik saç ve makyaj tasarımları olduğunda Paris Moda Hafta'ları bizi asla yanıltmıyor.

Pat McGrath, Atelier Versace defilesinde grafik detaylı, seksi ve dumanlı makyajıyla ön plana çıkarken, Valentino defilesi için yarattığı güllü, romantik görünümleri denemek için sabırsızlanıyoruz.

Christian Dior defilesinde görülen ve guido'nun izlerini taşıyan fütüristik saç stilleri ve Jean Paul Gaultier defilesindeki bigudiler ise dikkatimizi çeken diğer güzellik detayları arasında.

Sizler için Paris Couture Moda Haftası'nda ön plana çıkan ve ışın hızıyla uygulanmaya başlayacak olan saç ve makyaj trendlerini derledik…
10 1

2015 ilkbaharına damga vuran duvak stili file ve tül detaylar Chanel defilesinde de kullanıldı.

Makyaj artisti Tom Pecheux, modellere canlı kırmızı ruj uygularken kaş ve göz çevresine koyu renkli, dumanlı bir görünüm uyguladı.

Ayrıca defilede ön plana çıkan detaylardan biri de, örgülü saç modellerinde kullanılan payetli kamelya çiçeği oldu.
10 2

Versace defilesinde ise modeller podyuma son derece karizmatik seksi smokey makyajla çıktılar.

Saç stilisti Guido, saçlara her modelin doğal saç dokusuna sadık kalarak biçim verirken, makyaj uzmanı Pat McGrath, gözlerde dumanlı bakışlar yarattı.
10 3

Armani Privé defilesinde ise makyaj artisti Linda Cantello, Japon ve Çin kültürlerinden ilham alarak yarattığı naif makyaj görünümüyle ön plana çıkıyor.

Saç stilisti Odile Gilbert , Armani defilesinde bambulardan ilham alarak, tüylü tokalarla tutturulan sıkı at kuyrukları oluşturuyor.
10 4