2015 yay burcu yorumunuz Dinçer Güner'den

2015 astroloji yorumlarınız Dinçer Güner'den! İşte yay ve yükseleni yay olanlar...


2015 burç yorumlarınız da Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün yay burcunu ele alıyoruz...
14 1

Yay ve Yükselen Yay;

Satürn artık sizin burcunuzda ve tüm sene Satürnü burcunuzda ağırlamaya devam edeceksiniz.

Satürn 1. evinizde olacağından dolayı başta sağlık olmak üzere yaşamınızın temelleri ile ilgili sizleri bir dizi deneyimden geçirecektir.

Sizler daha melankolik ve depresif bir ruh haline sokabilir. Bu süreç ağır ilerleyecek bir süreçtir ve adeta her şey birden kaplumbağa hızında yavaşlar, yaşamınızda gecikmeler, engeller neredeyse hiç eksik olmaz.
14 2

İyi tarafı kişisel yeteneklerinizi bu süreçte daha çok parlatabilir ve bunları kazanca dönüştürebilirsiniz.

Bu dönem adeta hayatınızı ince bir elekten geçirmek gibidir, gereksiz, size yük olan, ağır gelen ne varsa kurtulmanızı sağlar.  Bu transit zamanı kişisel yeteneklerinizi çok daha fazla farkına varabilir, bunları keşfedebilirsiniz.

Kendi kendinizle yarışma zamanı olacak sizin için ve hayatınızı yeniden yapılandırmaya başlıyorsunuz. Size gereksiz olan ne varsa hayatınızdan çıkarma vakti artık. Korkularınızla savaşma ve güçlü olma zamanı olacak.

Satürn disiplin gezegenidir, ve kişiliğinizi yaşamınızı kısaca disipline etme ve düzene koyma zamanı olacak.
14 3

Bunun yanı sıra 1. evinize seyahat edecek Satürn hızlı bir şekilde kilo vermenizde de yardımcı olacaktır. Öyle olmadığı halde kendinizi kısmetsizmiş gibi hissedebilirsiniz.

Kendinize değişimin dayanılmaz hafifliğine, yaşamın akışına ve sizi olgunlaştırmasına direnmeden bıraktığınız takdirde bu dönemi daha rahat belki atlatabilirsiniz.

Satürn soğukluktur, bu dönem yaşama, hayata karşı bakış açınız sertleşebilir. Yaşlılar, dedeler, baba gibi kavramlar yaşamınızda çok daha öne çıkar, bu onların sağlıkları ile ilgili olabilir de. Belki de hayatınız bu dönemde, yurt dışı konuları, ticaret ya da inançlarla ilgili konularda testten geçebilir hayatınız.

Sonrasında ise 20 Martta balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Aile, yuva, yaşadığımız yer, ev, vatan, temel güvenlik hissimizde değişimler ve yeni başlangıçlar yapmayı gerektirecek etkilerle karşılaşabiliriz.
14 4