Marsala şarap kırmızısı 2015'in rengi!

Yine yılın bitmesine yakın Pantone tarafından yılın rengi açıklandı. 2015' in rengi marsala şarap kırmızısı! Trendi yakalamak için bu haberi kaçırmayın...



Her senenin rengini belirleyen renk uzmanı Pantone, 2015'in rengini Marsala şarap kırmızısı olarak belirledi.

Çok cazibeli ve kullanışlı bir renk olan şarap kırmızısını 2015 yılında moda, kozmetik, dekorasyon gibi birçok alanda görmek mümkün. Ünlü tasarımcılarında ön plana çıkardığı bu renk yavaş yavaş mağazalarda yeni sezonda bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

9 1


Zara'nın kış sozunudaki şarap rengi bu çanta sizin için iyi bir tercih olabilir. Her kıyafetinize uyum sağlar ve sizi trend bir görünümü kavuşturur.

İçi oldukça geniş ve kullanışlı olan bu çantayı ister sokak modasında, isterseniz de şık bir kıyafetle kombinleyin sizin bütününüze uyum sağlayacaktır.

Zara çanta: 220.00 TL
9 2


Şarap kırmızı olan Yargıcı bluz çok kullanışlı bir alternatif. Hem eteklerinizle hem pantolonlarınızla özellikle ofis kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çiçekli ve renk geçişli özelliğe sahip olan bu bluz senenin modasını hem renginden hem de modelinden yakalıyor.

Pens detaylı kısa kollu bluz: 159.90 TL
9 3


Trendi makyajınızda da yakalayın…

Her zaman moda olan renkleri yakından takip eden ve ürün çıkaran Guerlain, bu senenin rengi olan şarap kırmızısını da es geçmedi. Kalitesi tartışılmaz olan bu markanın allığını bu sezon almadan geçmeyin…

Guerlin allık: 166.00 TL
9 4