2015'in vamp dudak trendi için ipuçları

Herkese çok yakışan vamp dudak trendini uygulamanın o kadar kolay yolları var ki...


Vamp dudaklar harika gözükse de birkaç detaya dikkat edilmediği takdirde kötü bir görünüm elde etmenize yol açabilir.

Ancak doğru detaylarla doğru uygulandığı takdirde muhteşem bir görünüme kavuşacağınız kesin…

Bu haberde vamp dudak trendini pratik ve doğru şekilde yapabilmeniz hakkında harika ipuçları var!
9 1

Vamp dudak trendi için doğru anı seçtiğinizden emin olun. Özellikle kıyafetinizin, makyajınızın ve gideceğiniz mekanın bu dudak makyajına uygun olması lazım.

Özellikle pizzacılar, ayak üstü uğranacak büfeler ve yağlı gıdalar yiyeceğiniz yerlerde bu trendi uygulamak pek de doğru değil. Bu tür mekanlara gideceğiniz zaman daha açık renkli rujları tercih etmelisiniz.
9 2

Size yakışan rengi seçin! Vamp dudak trendini uygulamanız için karanlık renkler, kırmızılar, bodolar ve kahverengiler sizi istediğiniz görünüme kavuşturacak…

Bu renkleri ve tonlarını kesinlikle cildinizin rengine göre seçmelisiniz. Koyu tenli bayanların kahverengi tonlarına yönelmeleri gerekirken, açık tenli kadınlar içinde daha pembe tonlarına yakın kırmızılar doğru tercih olur.
9 3

Koyu rujunuzu dudağınıza uygularken kesinlikle bir fırça kullanmalısınız. Bu daha profesyonel ve temiz bir uygulama olur.

Ayrıca koyu renk rujunuzu sürmeden önce dudağınıza tonları birbirine benzeyen daha açık bir ruj sürerek astar uygulayabilirsiniz. Dudaklarınız inceyse bu yöntem sayesinde koyu ruj dudaklarınızı daha da küçük yapmaz.
9 4