21 Ağustos burç yorumlarınız!

Merkür Plüton Üçgeni. Güçlü Düşünceler Dönüşüm Yapabilir...21 Ağustos burç yorumlarınızı Astrolog Demet Baltacı yazıyor!

21 Ağustos burç yorumlarınız!

Bugün 21 Ağustos Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygusal güvenliğimiz, ailemiz, yuvamız, vatanımız ile ilgili kavramları öne çıkarabilir. Sabah saatlerinde Ay Plüton karşıt açısı duygusal beklentilerimizi arttırırken, daha hırslı ve tutkulu davranmamız mümkün.

Yengeç burcundaki Ay, Başak burcundaki Merkür ile olumlu açı yapacağı için duygularımızı ve düşüncelerimizi daha kolay ifade edebilir, çevremizden destek bulabiliriz. Geçmiş deneyimlerimiz ve hatıralarımız davranışlarımızı etkileyebilir. Ev ve aile ile ilgili işlerde pratik çözümler bulmamız, düzenlemeler yapmamız mümkün.

Merkür Plüton üçgen açısı güçlü fikirler üretebileceğimizi ve zihinsel dönüşümler yapabileceğimizi işaret ediyor. Detaylar gözümüzden kaçmayacağı gibi, konuşmalarımız çok etkileyici ve ikna edici olabilir. Bugün yaptığımız iletişimler uzun vadeli planlarımızı olumlu yönde destekleyebilir.

Ay akşam 22:35’ de Akrep burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen NÖBETÇİ ASTROLOĞA sorup öğrenebilirsiniz)

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aile üyelerinizin iş yaşamınızdaki konularla ilgili destekleri bugün de devam edebilir. Görüş ve öneri alabilir, stresinizi giderdiklerini görebilir, yeni fikirler ilham ettiklerini fark edebilirsiniz. Bunu en iyi şekilde değerlendirin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün önemli bir fırsattan haberdar olabilirsiniz ve bunu değerlendirmek için apara topar kısa bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Bazı çalışma arkadaşlarınızla görüşme talebiniz de ana konulardan olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sahip olduğunuz maddi varlıklara verdiğiniz önemin artmaya devam edeceği bir gün daha geçirebilirsiniz. Bunlarla ilgili insanlara danışacaklarınız olabilir ama mal varlığınızı ve refah durumunuzu fazla da öne çıkarmayın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çevrenizdeki kişileri bu günlerde oldukça etkileyebilirsiniz. Bu etrafınızda bir kalabalık yaratabilir ve insanlar size duydukları güvenden dolayı birçok konuda görüşlerinize başvurabilirler.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün, iç dünyanızda yaşadıklarınıza dalıp gitmeniz mümkündür. Onları incelemek ve tam anlamıyla kavramak istiyor olabilirsiniz. Bu durum, gün içinde normalden daha sessiz ve sakin görünmenize yol açabilir.


BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilir, sosyal ortamlara girebilirsiniz. Gittiğiniz yerlerde aldığınız gıdalara çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bunların bayat veya bozuk olmadığından emin olmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yaşanacak bazı olaylar, çevreniz içinde gözde olmanızı sağlayabilir. Eski bir iyiliğiniz veya bir kişiye vereceğiniz destek gündeme gelirse, bunun insanlar tarafından son derece önemseneceğini bilmelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sosyal bir ortamda tanışacağınız, karşı cinsten, yabancı bir kişi, sizi, bazı yönlerden cezp edebilir. Bu kişiyle ilişkileriniz çok yakın zamanda gelişip derinleşebilir ve aranızdaki bağ arkadaşlıktan öteye de gidebilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Çevrenizdeki kişilerle ortak kullandığınız, ev bütçesi gibi kavramları ilgilendiren meblağlar üzerinde durabilirsiniz. Yaşamınızda bazı yeni düzenlemeler yapmanız gerekiyor olabilir ve vakit geçirmek istemeyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yakın ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Özellikle de duygusal birlikteliğinizde, karşınızdaki kişi ile aranızda çok daha samimi, sıcak ve anlayışlı bir iletişim olabilir. Bir sorununuz varsa, bunu bugün rahatlıkla konuşabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Tüm gününüzü günlük işlerin tekrar planlanmasına verebilirsiniz. Yeni bir işbölümü ile ilgili fikirler üretebilir, bunların bazılarını iletmek için sabırsızlık da duyabilirsiniz. Fikirleri, yarın bir kere daha gözden geçirin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gününüz, son derece keyifli olabilir. Çeşitli yaratıcı uğraşlar, sosyal ortamlar, kişisel hobiler, günün ana temaları olabilir. Hayatın renkli, cıvıl cıvıl yönleriyle ilgilenmeniz ve büyük haz duymanız mümkündür.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

BİLİNÇ OKULU

Yorumlar