21 Ekim günlük burç yorumları!

Ay Mars Karesi ile Huzursuz ve Tedirgin Hissedebiliriz... Astrolog Demet Baltacı 21 Ekim burçlarını yorumluyor!


Bugün 21 Ekim Pazartesi...Salı günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah 06:30 Yay burcundaki Mars ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sabah saatlerinde enerjimiz çok yoğun olabilir ve kontrol etmekte zorlanabiliriz. Huzursuz ve tedirgin enerjiler ilişkilerimizi etkileyebilir. Çevremize karşı çok eleştirel davranabilir, gereksiz detaylara takılabiliriz. Öğleden sonra enerjiler daha dengeli hale gelebilir.
15 1

Ay 14:12’de Terazi burcuna geçince ilişkiler ve sosyal konular daha fazla ilgi alanımızda olabilir.

Merkür Terazi burcundaki Kuzey düğümle birleşeceği için genel olarak iletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebiliriz. Bugün alacağımız haberler, karşılaşacağımız kişiler, iş ve projelerimizde önemli rol oynayabilir.
15 2

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sözleşmeli ilişkilerle ilgili etkiler gündemde olacaklardır. Devam eden bir ilişkide ortaya çıkan pürüzleri gidermek için görevlendirilebilir, çeşitli temaslarda bulunabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler, yapacağınız konuşmalar ilişkinizin geleceğinde çok belirleyici olabilir
15 3

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Konfor isteğiniz ön plana çıkabilir ve günlük yaşamınızda kullandığınız cihazlardan görünümünüze kadar, rahat etmenizi sağlayacak birçok değişikliğe gidebilirsiniz. Bu değişiklikleri yaparken masraf yapmanız mümkün; ancak sağlayacağınız yarar daha fazla olacaktır.
15 4