21 Kasım günlük burç yorumları!

Bugün 21 Kasım Cuma... Venüs günündeyiz… Astrolog Demet Baltacı 21 Kasım burçlarını yorumluyor!


Ay gün boyu Akrep burcunda kapanan fazda olacak. Yarın doğacak yeniay öncesinde yaşamımızdan çıkarmak istediğimiz, tamamlanması gereken konulara odaklanabiliriz.

Akrep burcunda ilerleyen Merkür, Oğlak burcundaki Mars ile sextile açı yapacak. Fikirlerimizi organize olarak kararlı ve pratik bir şekilde uygulayabiliriz.

Derin duygu ve düşünceler özellikle iş, kariyer ve maddi konularda pratik uygulamalar yapmamıza imkan verebilir. Yaşamımız, duygu ve düşüncelerimizle ilgili farkındalığımız artarken, ruhsal arınma ve dönüşümler yaşayabiliriz.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Başkalarıyla paylaştığınız kaynaklar, hisseli paralarda mali yükümlülükler nedeniyle baskı ve sıkıntı hissedebilirsiniz. Hukuki süreçleri doğru analiz etmek için bazı uzmanlarla görüşmeniz gerekebilir. 0torite kavramları ve devletle bağlantılı bürokratik işlerle ilgilenebilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Özel ilişkileriniz ve uzun vadeli işbirliklerinize konsantre olabilirsiniz. Bir iş anlaşması, gayrimenkul için kira kontratı veya alacağınız bir hizmet için sözleşme yapmak gündemde olabilir. Özel hayatınızda partneriniz ya da yakın bir arkadaşınız sizinle özel konular konuşmak isteyebilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)
Bazı ani harcamalar ve zorunlu masraflar yapmanız gerekebilir. İhtiyacınız olan destekleri bulmakta zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Öğleden sonra rhaatlayabilirsiniz. Yarından itibaren işbirlikleri ile ilgili fırsatlar yoğunlaşacaktır.
14 4